2022 Model Fiat Doblo Karavan Kiralama Günlük

Uygun Fiyatlı Karavan Kiralama
Günlük Kiralık Karavan

Karavan

Günlük

Manuel

2022

460 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

İdeal kiralık karavanı mı arıyorsunuz? Fiat Doblo karavan‘dan başkasına bakmayın! Bu 2022 modeli, bir sonraki yolculuğunuz için mükemmeldir ve inanılmaz bir zaman geçirebilmeniz için harika bir fiyat ve rahatlık sunar. Ucuz kiralama fiyatlarıyla, tahvil gerektirmeden paranızın karşılığını olağanüstü bir şekilde alırsınız. Gerektiği kadar kilometre sürme olanağı ile günlük kiralama fiyatları bulabilirsiniz.

2022 Model Fiat Doblo Kiralık Karavan
2022 Model Fiat Doblo Kiralık Karavan

2022 Model Fiat Doblo karavan olarak, tüm maceracıların birbirine benzemediğini biliyoruz, bu nedenle herkesin bu olağanüstü aracın eşsiz konforunu uygun bir fiyata bulması bizim için önemlidir. Doblo karavan, yenilenen iç mekanı ve ergonomik tasarımıyla keyifli bir deneyimi garanti ediyor ve her yolculukta tam bir huzur sağlıyor.

Tüm karavanlarımız, maksimum bagaj depolama alanı için alanı en yüksek kapasitede kullanmak üzere akıllı bir konfigürasyonda kaliteli malzemelerle tasarlanmıştır. Fiat Doblo karavan kiralama ile en iyi karavan deneyiminin tadını çıkarırken bütçenizi optimize edin! Bugün bize ulaşın ve rakipsiz fiyatlarla birinci sınıf özelliklerin tadını çıkarın!

Sınırsız km ile kiralık karavanlarımızın tüm periyodik bakımları yapılmaktadır. 2022 Model Fiat Doblo karavan Ankara ili tüm ilçlerine kapıdan teslim günlük kiralanmaktadır. Senetsiz ödeme ile kefil aramak zorunda kalmazsınız.

2022 Model Fiat Doblo Karavan Kiralama Günlük Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Günlük
Araç Renk:
Beyaz
Vites:
Manuel
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2022
Araç Konumu:
Ankara > Gölbaşı
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
Karavan
Marka, Model:
Kasa Tipi:
MotoKaravan
Beygir Gücü:
- HP
Motor Hacmi:
- CC
Model Serisi:
Alkovenli & Kulisli
Kilometre:
25.000 KM

Lütfen Formu Doldurun