2018 Renault Clio Uzun Dönem Kiralık Araç

Uzun Dönem Kiralık Araç
Araba Kiralama

Otomobil

Uzun Dönem

Otomatik

2018

250 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

En çok kiralanan arabalardan biri de Renault Clio dur. Kiralık araçlarımız he ekonomik oluşu hemde konforu nedeniyle tercih sebebidir. Dizel yakıt sistemiyle donatılan araba otomatik ve manuel seçenekleriyle kullanıcısının karşısına çıkıyor. Kiralık arabalarımız dış yapısıyla sayısız sürücüyü kendisine çekmeyi başarmıştır.

Yolculuk sevmeyenler için gerek konforu gerekse sürüşü nedeniyle tercih sebebi. Şahıs kiralamasının yanında truzim ve şirketlere hitap eden kiralık otomobillerimiz tercih edilmektedir. Araç kiralama şirketimizdeki araçlarımız  sigortalıdır ve full kaskosu vardır. Otomobil kiralama işleminde endişelerinizi gidermek için web sitemizi ziyaret ederek  araçlarımız hakkında tüm bakım kayıtlarına ulaşarak hangi bakımları yapılmış, servis geçmişi vb gibi sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

Ordu merkezi ilçelerine kiralık araçlarımız teslim edilmektedir. Araba kiralama ofislerimizden araçlarımızı teslim alabilir ve teslim edebilirsiniz. Uzun dönem kiralık arabalarımızın ödemelerini senetsiz ve kefilsiz olarak ödeme imkanlarınızdan faydalanabilirsiniz. Kiralama şirketi olarak uzun dönem kullanıcılarımıza özel sınırsız km uygulamamız ile sizlere kolaylık sağlamaktayız.

2018 Renault Clio Uzun Dönem Kiralık Araç Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Uzun Dönem
Araç Renk:
Siyah
Vites:
Otomatik
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2018
Araç Konumu:
Ordu > Merkez
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
Otomobil
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Hacthback 5 Kapı
Beygir Gücü:
90 HP
Motor Hacmi:
1461 CC
Model Serisi:
1.5 dCi Touch
Kilometre:
130.000 KM

Lütfen Formu Doldurun