2017 Uzun Dönem Kiralık Araç Fiat Egea Dizel

Kiralık Araba
Uzun Dönem Kiralık Araç

Otomobil

Uzun Dönem

Manuel

2017

200 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Arackiralama.com sitemizi ziyaret ederek her müşteri portföyüne hitap edebilecek uygun fiyatlı ve yüksek adetli kiralık araçlarımız bulunmaktadır. Kiralık otomobillerimizin hiç bir hasar kaydı bulunmamaktadır. Şirketimiz bunyesinde çalışan tecrübeli arkadaşlarımız ile yol yardım desteği alabilirsiniz.

20 Yaşını doldurmuş ehliyet yaşı en az 1 sene olan değerli müşterilerimiz için araba kiralama hizmeti sunmaktayız.  Kiralık otomobillerimizin tüm periyodik bakımları yapılmaktadır. Uzun dönem kiralık araçlarımızda hiçbir ek ücret talep edilmemektedir. Kiralık arabalarımızda oluşan herhangi bir arıza durumunda masrafları şirketimiz karşılamaktadır.

Kiralık araçlarımızda sürücü destek ve güvenlik sistemi ile yolculuktan keyif alırken güvende olduğun hissedecektir. İşletmemiz bünyesinde ki tüm kiralık arabaların full kaskosu bulunmaktadır. Fiat Egea kiralık otomobilimiz tam bir yakıt cimrisidir. Senetsiz ve kefilsiz,  kredi kartı ile ödeme yaparak sizlere ödeme noktasında kolaylıklar sunmaktayız. Amasya merkez ilçelerine kiralık araçlarımızı teslim edebilir ve teslim almaktayız.

2017 Uzun Dönem Kiralık Araç Fiat Egea Dizel Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Uzun Dönem
Araç Renk:
Kırmızı
Vites:
Manuel
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2017
Araç Konumu:
Amasya > Merkez
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
Otomobil
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Sedan
Beygir Gücü:
95 HP
Motor Hacmi:
1248 CC
Model Serisi:
1.3 Multijet Easy
Kilometre:
150.000 KM

Lütfen Formu Doldurun