2012 LPG li Renault Clio Symbol Aylık Kiralık Otomobil

Kiralık Otomobil
Aylık Kiralık Araç

Otomobil

Aylık

Manuel

2012

100 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Firmamız uzun süre otomobil kiralama sektöründe faaliyet göstermektedir. Bu zamana kadar elde ettiğimiz tecrübe ve deneyim ile değerli müşterilerimize uygun ve güncel fiyatlar sunmaktayız. Tüm müşterilerimize hitap edebilecek yüksek adetli stoklarımızla her ihtiyaca uygun alternatifler sunmaktayız. Müşteri temsilcilerimiz ile güven içinde araç kiralama işlemi yapılmaktadır.

Araba kiralama firması olarak kiraladığımız tüm araçlarımızın teknik kontrolü, periyodik bakımları, genel temizliği, pasta cilası yapılmış olarak sizlere kiralık araçlarımızı sunmaktayız. Kiralık otomobillerimizin kaskosu yapılmıştır. Aracınız bozulduğu zaman şirketimizi arayarak ücretsiz çekici hizmetimizden yardım alabilirsiniz. Ayrıca araçsız kalmamanız adına kiralamış olduğunuz aracın muadili kiralık arabalarımız ile sizleri araçsız bırakmıyoruz.

Erzincan ili merkezi lokasyonlarımızda kiralık araba ofislerimiz bulunmaktadır. Araçlarımızı kiralamak istediğinizde belirlemiş olduğunuz merkeze sizlere araçları teslim edebilir ve teslim alabiliriz. Aylık kiralık arabalarımızda sınırsız km kampanyamızdan faydalanabilirsiniz. Ödemelerinizi kredi kartı ile taksitle ödeyebilirsiniz. Dilerseniz senetsiz ve kefilsiz ödeme yapabilirsiniz.

 

2012 LPG li Renault Clio Symbol Aylık Kiralık Otomobil Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Aylık
Araç Renk:
Bej
Vites:
Manuel
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2012
Araç Konumu:
Erzincan > Merkez
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Benzin & LPG
Araç Tipi:
Otomobil
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Sedan
Beygir Gücü:
51 - 75 HP
Motor Hacmi:
1301-1600 CC
Model Serisi:
1.4 Extreme
Kilometre:
250.000 KM

Lütfen Formu Doldurun