Günlük Kiralık Araba Renault Tailant Yarı Otomatik

Günlük Kiralık Araba
Araç Kiralama

Otomobil

Günlük

Otomatik

2021

370 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Günlük araç kiralama firması olarak sektörde uzun süredir bulunmaktayız. Araba kiralama da yılların deneyimi ile yenilikçi adımlarımız ile müşterilerimizn memnuniyetini bizler için herşeyden önemli. Güven ve kalitenin adresi arackiralamabul.com. Kiralık otomobillerimizin düzenli olarak bakımları yapılıpılmaktadır. Araçlarımız kullanıcısına bakımlı ve temiz bir şekilde teslim edilmektedir. Günümüz şartlarında otomobil satın almak yerine araç kiralamak  çok daha avantajlı ve karlıdır.

Günlük, aylık, uzun dönem kiralık araba için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Ofislerimizden lüks segmentten ekonomik segmette kadar dilediğin kiralık araç modelini bulup kiralayabilirsiniz. Soru ve taleplerinizi çalışma saatleri arasında satış danışmanına direk olarak ulaşıp destek alabilirsiniz.

Kiralık araçlarımızı 21 yaşını doldurmuş, ehliyet yaşı en az 2 sene olan müşlerilerimize kiralama işlemi yapmaktayız. Otomobil kiralamada araçlarımıza öncelikle full kasko, sınırsız km, teslimatta ödeme ve hırsızlık sigortası yapılmaktadır. Araçlarımızın tümünde HGS bulunmaktadır. Antalya ve ilçelerine araba kiralama hizmetimiz bulunmaktadır. Kiralık araçlarınızı dilerseniz havalimanı teslim noktarına teslim edebilir ve teslim alabilme imkanı sunmaktayız. Ödemelerinizi senetsiz ve kefilsiz olarak ödeyebilirsiniz.

 

Günlük Kiralık Araba Renault Tailant Yarı Otomatik Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Günlük
Araç Renk:
Gri
Vites:
Otomatik
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2021
Araç Konumu:
Antalya > Dalaman
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Benzin
Araç Tipi:
Otomobil
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Sedan
Beygir Gücü:
90 HP
Motor Hacmi:
999 CC
Model Serisi:
1.0 T Joy
Kilometre:
9.500 KM

Lütfen Formu Doldurun