Uzun Dönem Kiralık Otomobil Renault Koleos

Uzun Dönem Kiralık Araç
Araba Kiralama

SUV

Uzun Dönem

Otomatik

2018

560 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Araç kiralama şirketi olarak görülmemiş sınırsız km fırsatı ile sizlere sunmaktayız. Kiralık araçlarımızda sınırsız km, full kasko, sigorta, teslimatta ödeme ve hırsızlık sigortası yapılmaktadır. Ayrıca doğabilecek ekstra başka bir ücret talep edilmemektedir.Şirketimiz araç kiralama piyasasının en saygın işletmelerinden biri olup hizmet kalitesi ve fiyat avantajı ile ön plana çıkmıştır.

Uzun dönem kiralık araçlarımızın düzenli olarak otomobillerimizi teslim aldıktan hemen sonra tüm bakımları yapılıp sizlere problemsiz olarak teslim edilmektedir. Tüm araba kiralama işlemlerinizi evden, işten yada cep telefonlarınızdan kolay, hızlı ve güvenili bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Hiçbir komisyon ödemeden hızlıca araba kiralayabilirsiniz. Üstelik kolay iptal ve iade işlemleri sayesinde bütçenize uygun aracı güvenle kiralayabilirsiniz. Mersin ili belli lokasyonlarda otomobil kiralama ofislerimiz bulunmaktadır. Ofislerimizden kiralama işlemleri gerçekleştikten sonra teslim alabilir ve teslim edebilirsiniz. Bütçenize uygun kiralık araçın kiralama işlemi sırasında ödemeleriniz gerçekleştirebilirsiniz. Sentsiz ve kefilsiz ödeme, şahıs kredi kartı ile taksitle ödeme ve havale ile ödeme imkanlarımızdan faydalanabilirsiniz.

Uzun Dönem Kiralık Otomobil Renault Koleos Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Uzun Dönem
Araç Renk:
Bordo
Vites:
Otomatik
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2018
Araç Konumu:
Mersin > Tarsus
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
SUV
Marka, Model:
Kasa Tipi:
SUV
Beygir Gücü:
130 HP
Motor Hacmi:
1598 CC
Model Serisi:
1.6 dCi Icon
Kilometre:
110.000 KM

Lütfen Formu Doldurun