Renault Koleos Günlük Kiralık Araç 2019

Günlük Kiralık SUV Araç
Kiralık Araba

SUV

Günlük

Otomatik

2019

630 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Günlük kiralık araç en çok tercih edilen araba kiralama seçeneklerindendir. Otomobil kiralama şahıs, kobi ve kurumlar için giderek artan bir ihtiyaç haline gelmiştir. Çok sayıda global ve yerel markanın sunduğu kiralık araba seçimi yapmak oldukça zor. Müşterilerimize donanımlı ve yeni model kiralık araç kullanmanın konforunu sunmaktayız.

Günlük araba kiralamak; özellikle hergün bir araca ihtiyaç duymayan, tatil ve özel günlerinizde araç ihtiyacı doğan firmalar ve bireysel kullanıcılar için kiralık otomobil oldukca tercih sebebidir.  Araç kirama da;  periyodik bakım, vergi, sigorta, kasko gibi masrafları olmayan kiralık araba kullanmak oldukça avantajlıdır.

Kiralık araba fiyatları belirlemirken bu ücrete  aracın, sigortası, kaskosu, vergisi,temizliği, kaza yada arıza gibi diğer masraflar sağlanması gibi faktörler göz önüne alınarak fiyatlandırma yapılmaktadır. Kiralık arabalarınızın ödemelerini sentsiz ve kefilsiz olarak ödeme seçenemiz bulunmaktadır. Kiralık araçlarımıza özel sınırsız km hizmetimiz devam etmektedir. Ankara ili tüm ilçelerine kiralık araba hizmetimiz bulunmaktadır. Kiralık araçlarınızı Esenboğa Havalimanından teslim alabilir ve teslim edebilme hizmetimiz bulunmaktadır.

Renault Koleos Günlük Kiralık Araç 2019 Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Günlük
Araç Renk:
Mavi
Vites:
Otomatik
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2019
Araç Konumu:
Ankara > Çankaya
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
SUV
Marka, Model:
Kasa Tipi:
SUV
Beygir Gücü:
130 HP
Motor Hacmi:
1598 CC
Model Serisi:
1.6 dCi Icon
Kilometre:
200.000 KM

Lütfen Formu Doldurun