Günlük Kiralık Araba Fiat Bravo 2011

Günlük Kiralık Otomobil
Kiralık Araba

Otomobil

Günlük

Manuel

2011

210 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Araba kiralama firması olarak; yenilenen Bravo’nun sportif iç tasarımı ve dış çizgileri ile göze hitap ederken üstün donanım ve güvenlik ekipmanları onu kusursuzlaştırıyor. Kiralık araçlarımız düşük yakıt sarfıyatının yanına üstün performansı da eklenmektedir. Kiralık arabamız Fiat Bravo multijet dizel motor hem çevreci hem de son aşama ekonomik. Araç kiralama şirketi olarak önceliğimiz güvenliğinizdir.

Otomobil kiralama şirketimizde ki araçalrımız sürüş güvenliğinizi tehlikeye atmadan Bluetooth özelliği olan cep telefonunuzu ellerinizi direksiyondan çekmeden yönetebilir ve telefon rehberinize kayıtlı adı söyleyerek aramanızı gerçekleştirebilirsiniz. Kiralık otomobillerimiz de yakıt tasarrufu ve üstün performansın yanı sıra çevreci özellikleriyle de göz kamaştırıyor.

Bayburt ili merkezinde bulunan araba kiralama ofislerimizden kiralama işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Kiralayacağınız araçlarımızı ofislerimizden teslim alabilir ve teslim edebilirsiniz. Günlük araba kiralama müşterilerimize ulaşımını yarıda bırakmamak adına sınırsız km hakkı tanımaktayız. Ödemeleriniz havale, kredi kartı, senetsiz ve kefilsiz ödeme seçeneklerimizden faydalanabilirsiniz.

Günlük Kiralık Araba Fiat Bravo 2011 Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Günlük
Araç Renk:
Kırmızı
Vites:
Manuel
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2011
Araç Konumu:
Bayburt > Merkez
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Benzin
Araç Tipi:
Otomobil
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Hacthback 5 Kapı
Beygir Gücü:
105 HP
Motor Hacmi:
1598 CC
Model Serisi:
1.6 Mjet Dynamic Plus
Kilometre:
185.000 KM

Lütfen Formu Doldurun