Günlük Kiralık Araba Fiat Egea 2020

Günlük Kiralık Araç
Araba Kiralama

Otomobil

Günlük

Otomatik

2020

260 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Günlük kiralık arabalarımızdan Fiat Egea Türkiye’nin en çok kiralanan araçları arasında ki yerini koruyor. Kiralık araçlarımızdan Egea ailesinin tüm çeşitleri arasında en çok kiralanan arabalarındandır. Araç kiralama firması olarak Fiat Egeanın uygun fiyatlı olmasının yanına kaliteli tasarım detaylarınıda eklemesi çekiciliğini arttırdı. Araba kiralama firması olarak müşterilerin beklentilerini karşılayacak kaliteyi sunacak kiralık otomobiller tercih etmekteyiz.

Kiralık otomobillerimiz motor performansı, şanzıman çalışma karakteri, konfor, tüketim performansı, yaşam alanındaki rahatlık ve konfor gibi detaylara yerli üretim olmasının getirdiği artıyla otomobil kiralama firmamızın en çok kiralanan arabası olma ünvanını almıştır. Kiralık arabamız; Dtc tam otomatik şanzımana sahiptir ve geçişleri asla hissettirmez.

Araç kiralama firması olarak Tunceli merkez ofislerimizde araba kiralama hizmeti vermekteyiz. Kiralamak istediğiniz araçlarımızı ofislerimizden teslim alabilir ve teslim edebilirsiniz. Günlük kiralık araçlarımızda km kısıtlaması yoktur. Kiralık araçlarımızın ödemesi otomobil kiralama işlemi sırasında yapılmaktadır. Kredi kartı ile ödeme zorunluluğu yoktur. Yeni başlattığımız senetsiz ve kefilsiz ödeme imkanlarımızdan faydalanabilirsiniz.

 

 

Günlük Kiralık Araba Fiat Egea 2020 Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Günlük
Araç Renk:
Gri
Vites:
Otomatik
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2020
Araç Konumu:
Tunceli > Merkez
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Benzin
Araç Tipi:
Otomobil
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Sedan
Beygir Gücü:
95 HP
Motor Hacmi:
1368 CC
Model Serisi:
1.4 Fire Easy
Kilometre:
25.000 KM

Lütfen Formu Doldurun