Renault Clio Otomatik 2021 Lacivert Uzun Dönem Kiralık Araç

Uzun Dönem Kiralık Araç
Otomobil Kiralama

Otomobil

Uzun Dönem

Manuel

2021

270 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Güvenilir, uygun ve hızlı araç kiralamada tek adresiniz arackiralamabul.com . Günümüz şartlarında artık araba kiralama satın almaktan daha uygun ve mantıklı. Çünkü; motorlu tasıtlar vergisi ödemezsiniz, vergilerden tasarruf sağlarsınız, araç muayene takibi yapmak zorunda kalmazsınız, HGS işlemleriyle uğraşmazsınız, onarım ve bakım masraflarını ödemezsiniz, trafik ve kaçak geçiş cezalarını takip etmezsiniz ve birçok avantajı vardır.

Günlük, aylık ve uzun dönem kiralık araç kiralama noktasında bizimle irtibata geçebilirsiniz. Bireysel araç kiralama da; ehliyet, kimlik, adres bilgisi gösteren fatura ve çalışan olduğunuzu gösteren belge beyan etmeniz gerekmektedir. Kiralık otomobillerimizde dizel ve benzin seçeneklerimiz vardır ayrıca otomatik ve manuel kiralık araç seçeneklerimiz mevcuttur.

Malatya ili merkez ilçelerine araba kiralama hizmetimiz vardır. Adrese teslim araba kiralamahizmetimiz vardır. Uzun dönem kiralık araçlarımızda süre kısıtlaması ve sınırsız km imkanı sunmaktayız. Kiralama işlemine onay verildikten sonra ödemelerin yapılması gerekmektedir. Kredi kartı ile ödeme zorunluluğu yoktur. Dilerseniz senetsiz ve kefilsiz ödeme imkanlarımızdan faydalanabilirsiniz.

 

Renault Clio Otomatik 2021 Lacivert Uzun Dönem Kiralık Araç Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Uzun Dönem
Araç Renk:
Lacivert
Vites:
Manuel
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2021
Araç Konumu:
Malatya > Merkez
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
Otomobil
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Hacthback 5 Kapı
Beygir Gücü:
90 HP
Motor Hacmi:
1300 CC
Model Serisi:
1.0 TCe Joy
Kilometre:
28.000 KM

Lütfen Formu Doldurun