Aylık Kiralık Otomobil Kiralama Renault Clio Hacthback 2021

Aylık Kiralık Araba
Araç Kiralama

Otomobil

Aylık

Otomatik

2021

320 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Araç kiralama filosu olarak sektörde uzun süre kaliteli ve güvenli hizmetimiz ile yerimizi korumaktayız. Kiralık araçlarımız 2021 model sıfır emsali araçlardır. Kiralık arabalarımızdan olan Renault Clio yeni nesil hem ekonomik hem kullanımı rahattır arabadır. Araba kiralama firması olarak kiralık otomobillerimiz stoklarımızda hazırdır.

Kiraya verilen araçlarımızın periyodik bakımları düzenli olarak yapılan ve düşük kilometreye sahip kiralık arabalardır. Otomobil kiralama; ekonomik ve lüks araba kiralamada kaliteli araçlar, tecrübeli kadrosu ve uygun fiyatlarımız ile 7/24 her türlü araç ihtitacınızı karşılamak için hizmetinizdeyiz.

Kırşehir ili tüm ilçelerine kiralık otomobil hizmetimiz bulunmaktadır. Kiralık arabalarımızı talep ederseniz adrese teslim etmekteyiz. Kiralık araçlarımızı, kiralama ofislerimizden teslim alabilir ve teslim edebilirsiniz. Günlük kiralık otomobillerimiz kullanıcılarımıza özel sınırsız km ile sizlere kilometre kısıtlaması yapmamaktayız , dilediğinizde kullanabilirsiniz. Kiralık araba ödemeleriniz kredi kartı ile ödeme zorunluluğu yoktur. İsterseniz senetsiz ve kefilsiz oarak ödeme seçeneklerimizden faydalanabilirsiniz.

 

 

Aylık Kiralık Otomobil Kiralama Renault Clio Hacthback 2021 Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Aylık
Araç Renk:
Lacivert
Vites:
Otomatik
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2021
Araç Konumu:
Kırşehir > Merkez
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Benzin
Araç Tipi:
Otomobil
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Hacthback 5 Kapı
Beygir Gücü:
90 HP
Motor Hacmi:
1300 CC
Model Serisi:
1.0 TCe Joy
Kilometre:
28.000 KM

Lütfen Formu Doldurun