Günlük Kiralık Araba Renault Clio Otomatik 2021

Araç Kiralama
Günlük Kiralık Araba

Otomobil

Günlük

Otomatik

2021

360 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Kiralık araç sektöründe Clio, dinamik hatları ve dikkat çeken detaylarıyla daha ilk bakışta kullanıcısının dikkatini çekiyor. Kiralık arabalarımız arasında Renault Clio sürücü odaklı kokpitin hayatı kolaylaştıran özellikleriyle seyahat etmek kusursuz.  Kiralık araçlarımızın genel özelliklerinde; aktif acil fren destek sistemi, eller serbest park gibi sürüşe yardımcı güvenlik teknolojileri ile en zorlu yollarda bile güvende hissetmek benzersiz.

Şehrin her türlü caddesine adapte olacak bir tasarım kullanıyor. Kiralık otomobillerimizde ön çamurluklarında yer alan rüzgarlıklar, sürtünmeyi azaltıyor. Araç kiralama firması olarak araçlarımızın düzenli olarak bakımları yapılmaktadır. Otomobil kiralama günümüz şartlarında  satın almaktan daha avantajlı. Kiralık arabalarımızı müşterilerimizden aldıktan hemen sonra iç ve dış temizliği yapılıp tertemiz bir şekilde bir sonraki kullanıcına hazırdır.

Araba kiralama firması olarak Kırklareli şehrinin merkezi ilçelerine araç  kiralama hizmeti vermekteyiz. Kiralamak istediğiniz kiralık arabalarımızı ücret talep etmeksizin bulunduğunuz bölgeye kiralık otomobillerimiz teslim etmekteyiz. Günlük kiralık arabalarımızda sınırsız km ile sizlere otomobil kiralama firması olarak sizlere kolaylık sağlamaktayız. Senetsiz ve kefilsiz ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

 

 

 

Günlük Kiralık Araba Renault Clio Otomatik 2021 Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Günlük
Araç Renk:
Lacivert
Vites:
Otomatik
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2021
Araç Konumu:
Kırklareli > Merkez
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Benzin
Araç Tipi:
Otomobil
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Hacthback 5 Kapı
Beygir Gücü:
90 HP
Motor Hacmi:
999 CC
Model Serisi:
1.0 TCe Joy
Kilometre:
28.000 KM

Lütfen Formu Doldurun