Uzun Dönem Kiralık Fuşya Renault Clio Sport 2019

Kiralık SUV Araç
Uzun Dönem Kiralık Araba

SUV

Uzun Dönem

Otomatik

2019

260 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

İşletmemizde tüm uygulamalarımız yasalar çerçevesi içerisindedir. Araçlarımızda hasar kaydı bulunmamaktadır. Kiralık araçalarımız full kaskoludur ve trafik sigortası yapılmıştır. Kiralık arabalarımızın arızalanması durumunda ikame araç hizmetimiz vardır. 7/24 Yol yardım destek merkezimiz ile müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz

Uzun dönem kiralık otomobillerimizin tüm bakımları tarafımızca karşılanmaktadır. Değişen ve boyalı parçası yoktur. Kiralık arabalarımızı dilerseniz Bolu içi istediğiniz adresten ücretsiz teslim alablirsiniz. Belirlediğimiz lokasyonlarda ise kiralık otomobillerimizi teslim edebilirsiniz. Detaylı ilgi almak için bizimle iletişime geçebilir yol yardım destek hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

Ödemelerinizi araç kiralama işlemi yapılması esnasında hemen önce yapılaması gerekmektedir. Araba kiralama ilemi gerçekteleştikten sonra sizden kira ücreti harici hiçbir ek ücret talep edilmemektedir. Ödemelerinizi yenilikçi tavrımız ile sektörde bir ilk olan senetsiz ve kefilsiz ödemenin kolaylığından faydalanbilirsiniz. Dilerseniz 12 ay taksitle kredi kartı ile ödemeleriniz ferçekleştirebilirsiniz. Firamamız ait kiralık araçlarımızda sınırsız km ile sizlere yolculuğunuza kısıtlama getirmiyoruz.

Uzun Dönem Kiralık Fuşya Renault Clio Sport 2019 Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Uzun Dönem
Araç Renk:
Fuşya
Vites:
Otomatik
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2019
Araç Konumu:
Bolu > Merkez
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Benzin & LPG
Araç Tipi:
SUV
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Station Wagon
Beygir Gücü:
95 HP
Motor Hacmi:
1461 CC
Model Serisi:
1.5 dCi SportTourer Touch
Kilometre:
90.000 KM

Lütfen Formu Doldurun