Günlük Kiralık Araba Renault Clio Sport 2019

Kiralık Araç
Araba Kiralama

SUV

Günlük

Otomatik

2019

335 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Günlük kiralık araba sektöründe uzun dönem hizmet vermekteyiz. Kiralık araç firmalı arasında güvenirliğimiz ve uzman ekibimiz ile listenin en başında gelmekteyiz. Kiralık arabalarımızın hiçbirinde kazası ve hasar kaydı yoktur. Kiralık otomobillerimizin tüm periyodik bakımları yetkili serviler tarafından düzenli olarak yapılmaktadır. Günümüz şartlarında araç kiralamak satın almaktan daha karlı. Kiralık arabalarımız yeni gibi olup araç içerisinde hiçbir şekilde ağır koku ve sigara kokusu sinmemiştir.

Kiralık araçlarımız teslim edilmeden önce iç ve dış temizliği yapılıp sizlere pırıl pırıl teslim edilir. Kiralamış olduğunuz araçları iç rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Afyon ili tüm ilçelerine kiralık araç hizmetimiz bulunmaktadır. Kiralık otomobillerimizi kiralama süresi dolduktan sonra farklı bir yere bırakma opsiyonundan faydalanabilirsiniz. Araç kiralama firmamız ucuz araç kiralama konusunda ki isteklerinizi karşılamaya hazırız.

Günlük araç kiralamada firmamıza özel ilk olarak kiralayacak olan müşterilerimize sınırsız km hakkı verilmektedir.  Lüks araba kiralama filtresi ile istediğiniz üst segment araçlara ulaşabilirsiniz. Kiralık otomobillerimiz diğer firmalara oranla daha uygundur. Kiralık otomobillerimiz full kaskosu ile tafikte güvende. Otomobil kiralama sektöründe bir ilk olan senetsiz ve kefilsiz ödeme kolaylığından faydalanabilirsiniz. İsterseniz kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Günlük Kiralık Araba Renault Clio Sport 2019 Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Günlük
Araç Renk:
Fuşya
Vites:
Otomatik
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2019
Araç Konumu:
Afyon > Merkez
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Benzin
Araç Tipi:
SUV
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Station Wagon
Beygir Gücü:
90 HP
Motor Hacmi:
1461 CC
Model Serisi:
1.5 dCi SportTourer Touch
Kilometre:
90.000 KM

Lütfen Formu Doldurun