Fiat Egea Cross 2021 Benzinli Aylık Kiralık Araç

Kiralık Araç
Aylık Kiralık Otomobil

SUV

Aylık

Otomatik

2021

320 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

İşletmemiz aylık otomobil kiralama sektöründe faaliyet göstermektedir. Bu zamana kadar elde ettiğimiz tecrübe ve deneyim ile değerli müşterilerimize hizmet veriyoruz. Otomobil kiralamada günlük, aylık ve uzun dönem araba kiralama sektöründe yer almaktayız. Kiralık arabalarımıza yetkili servislerimizde bakımları yapılmaktadır. Kişilere ve günlere özel kampanyalarımız bulunmaktadır.

Kiralık arabalarımızıniçi ve dışı tertemiz olarak sizlere teslim edilmektedir. Özel günlerinizde iç rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Kiralık otomobillerimizin gerek dış görünümü gerekse iç aksamlarının lüks ve teknoloji ile donatılması yolculuğunuzu konforlu hale gelecektir. Araç kiralamada vergi, sigorta, kasko, bandrol ve doğabilecek diğer vergileri şirketimiz karşılamaktadır.

Kiralık arabamızın kira süreniz içerisinde bozulması durumunda yada kaza durumunda firmamız sizleri araçsız bırakmayacaktır. Ayrıca müşterilerimize çekici hizmetimiz vardır. Kiralık araç ödemelerini şahsi kredi kartınız ile yapabilirsiniz. Senetsiz ve kefilsiz ödeme kolaylığını firmamızda bulabilirsiniz. Gümüşhane ili merkez ilçelerine araba kiralama hizmetimiz mevcuttur. Belirlemiş olduğumuz lokasyonlarda kiralık otomobillerimizi teslim alabilir ve teslim edebilirsiniz.

Fiat Egea Cross 2021 Benzinli Aylık Kiralık Araç Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Aylık
Araç Renk:
Kahverengi
Vites:
Otomatik
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2021
Araç Konumu:
Gümüşhane > Merkez
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Benzin
Araç Tipi:
SUV
Marka, Model:
Kasa Tipi:
SUV
Beygir Gücü:
95 HP
Motor Hacmi:
1368 CC
Model Serisi:
1.4 Fire Urban
Kilometre:
10.000 KM

Lütfen Formu Doldurun