2021 Dizel Fiat Egea Cross Aylık Kiralık Otomobil

Araç Kiralama
Kiralık Araba

SUV

Aylık

Otomatik

2021

320 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Aylık kiralık araba sektöründe sizlere her türlü uygun fiyat ve hizmet vermek adına uzun süredir sektörde yerimizi korumaktayız. Fiat Egea Cross araç kiralama sektörünün serisinin en çok tercih edilen kiralık otomobilidir. Kiralık araçlarımızın hiçbirinde hasar kaydı bulunmamaktadır. Sigortalı olup full kaskoludur. İnternet sitemizi ziyaret ederek  diğer kiralık otomobillerimizden renk ve çeşitlerimizi ziyaret edebilirsiniz.

Kiralık arabalarımızda km sınırsız kullanım hakkına sahipsiniz. Kiralık araçlarımızın periyodik bakımları yetkili servilerimizde usta eller tarafından yapılmaktadır. Kiralık otomobillerimizi kiraladığınızda ihtiyaç duygduğunuzda yol yardım hizmetimşizden faydalanabilirsiniz.

Kiralık araçlarımızın ücretlendirilmesinde erken rezervasyon avantıjından faydalanarak daha uygun fiyatlara araç kiralayabilirsiniz. Muş ili merkezi ilçelerinde bulunan kiralık otomobil ofisimizden araç kiralama konusunda bilgi alabilirsiniz. Belirlediğimiz ofislerimizden kiralık arabalarınızı tesli alabilir ve teslim edebilirsiniz. Aylık kiralık araçlarımızda süre kısıtlaması olmadan kiralama gerçekleştirebilirsiniz. Kredi kartı ile ödeme yada senetsiz ve kefilsiz olarak ödemeleriniz gerçekleştirebilirsiniz.

 

2021 Dizel Fiat Egea Cross Aylık Kiralık Otomobil Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Aylık
Araç Renk:
Turuncu
Vites:
Otomatik
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2021
Araç Konumu:
Muş > Merkez
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
SUV
Marka, Model:
Kasa Tipi:
SUV
Beygir Gücü:
95 HP
Motor Hacmi:
1368 CC
Model Serisi:
1.4 Fire Urban
Kilometre:
6.500 KM

Lütfen Formu Doldurun