Otomatik Fiat Egea Dizel 2020 Aylık Kiralık Araç

Otomatik Kiralık Araç
Araç Kiralama

Otomobil

Aylık

Otomatik

2018

340 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Kiralık otomobillerimizin düzenli bir şekilde aksaksız bakımları yetkili servislerde yapılmaktadır. Kiralık arabalarımızın hasar kaydı bulunmamaktadır. Firmamıza ait kiralık araçlara özel full kasko yapılmıştır. Şirketimizden ilk olarak araç kiralayan tüm müşterilerimize günlük, aylık ve uzun dönem fark etmeksizin sınırsız km hakkına sahip olacaktır.

Araç kiralama esnasında siz müşterilerimizin şahsına ait hiçbir şekilde teminat senedi imzalatılmamaktadır.Kiralık Araba ödeme sırasında senetsiz ve kefilsiz işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz. Ödemelerinize alternatif olarak sitemizdeki uygulama üzerinden güven içinde yapabilirsiniz.

İstanbul tüm ilçelerine ücretsiz teslim edilmektedir. Aylık kiralık araçarımızda müşterilerimizden hiç bir şekilde ek ücret talep edilememektedir. İstanbul Yeni Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı ve Atatürk Havalimanına kiralamış olduğunuz araçlarımızı şirketimize ait çalışma arkadaşlarımıza teslim edebilirsiniz. Kiralık arabalarımızda İstanul için rahat ulaşım için HGS bulunmaktadır.

Otomatik Fiat Egea Dizel 2020 Aylık Kiralık Araç Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Aylık
Araç Renk:
Beyaz
Vites:
Otomatik
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2018
Araç Konumu:
İstanbul > Etiler
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
Otomobil
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Sedan
Beygir Gücü:
101 - 125 HP
Motor Hacmi:
1301-1600 CC
Model Serisi:
1.3 Multijet Street
Kilometre:
20.000 KM

Lütfen Formu Doldurun