Aylık Kiralık Araç 2021 Fiat Doblo Manuel

Aylık Araba Kiralama
Kiralık Araç

Hafif Ticari

Aylık

Manuel

2021

230 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Şirketimiz kiralık araç sektöründe uzun dönem hizmet vermektedir. Şirketimiz bünyesindeki tüm kiralık arabalarımız full kaskoludur. Kiralık otomobillerimizin hasar kaydı bulunmamakla birlikte yeni gbidir.  Kiralık araçlarımızın süratli kullanılması durumunda yer tutuşu azami düzeydedir.

Kiralık aracınızın herhangi bir arıza yapması durumunda tarafınıza ödediğiniz ücret  için kullanmadığınız günlerin ücreti iade edilecektir. Aylık kiralık arabamız manuel vites olması nedeniyle vites geçişleri rahattır. Araclarımız kiralama işlemi gerçekleşmeden hemen önce uzman ekip arkadaşlarımız tarafından gerekli periyodik bakımları yapılmaktadır.

Güvenirliği ve tasarımı ile Fiat Doblo ile yük taşıma işlemi geçekleştirerek nakliye ödemesinden kurtulmuş olursunuz. Uzun yolculuklarınızda gerek duyar iseniz 24 saat yol yardım hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Diyarbakır da belirli lokasyonlarımızdan kiralık arabalarımızı tesli etmekteyiz. Diyarbakır Havalimanı na kiralamış olduğunuz araçlarımızı teslim edebilirsiniz.

 

Aylık Kiralık Araç 2021 Fiat Doblo Manuel Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Aylık
Araç Renk:
Gri
Vites:
Manuel
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2021
Araç Konumu:
Diyarbakır > Merkez
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
Hafif Ticari
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Panel Van
Beygir Gücü:
105 HP
Motor Hacmi:
1598 CC
Model Serisi:
1.6 Multijet Maxi
Kilometre:
17.000 KM

Lütfen Formu Doldurun