Aylık Araba Kiralama Renault Kadjar Siyah 2018

Aylık Otomobil Kiralama
Renault Kadjar SUV Kiralama
Araç Kiralama

SUV

Aylık

Otomatik

2018

510 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Aylık araç kiralamada önde gelen firmalar arasında yer almaktayız. Kiraladığımız araçlarımızın tüm bakımları eksiksiz yapılmıştır. Ağır hasar kayıtları bulunmamaktadır. Renault Kadjar aylık arabamız fonksiyonel direksiyonu ile sürüş konforu sağlamaktadır. Park sensörü ile İstanbul içinde park etmek daha güvenli ve kolay olacaktır.

 Aylık kiralık otomobilimiz emsalsiz temizliğe sahiptir. Kiralık aracınızı teslim aldığınız andan itibaren herhangibir promlemle karşılaşılması durumunda sizlere gerekli hizmet vermekten firmamız kaçınmayacaktır. Yılların deneyimi ile sizlere en iyi hizmeti verebilmek için aylık kiraladığımız araçlarımıza gerekli tüm bakımları yapılmaktadır.

Firmamız aylık araç kiralama da ödeme noktasında da her türlü kolaylığı sizlere sağlamaktan kaçınmıyor. Ödemelerinizi  kredi kartı ile senetsiz ve kefilsiz olarak yapabilirsiniz. Bu ödeme kolaylığı ve uygun fiyatlı olan aylık kiralık aracımızı kaçırmayın. SUV araç olduğundan bozulmuş yollarda, yüksek kasislerde aracınızın altı yere değmeyecektir. İstanbul-Fatih ve tüm ilçelerine sizlere kolaylık olması adına bulunduğuz bölgeye aylık kiralık aracınızı teslim ediyoruz.

Aylık Araba Kiralama Renault Kadjar Siyah 2018 Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Aylık
Araç Renk:
Siyah
Vites:
Otomatik
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2018
Araç Konumu:
İstanbul > Fatih
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Benzin
Araç Tipi:
SUV
Marka, Model:
Kasa Tipi:
SUV
Beygir Gücü:
110 HP
Motor Hacmi:
1461 CC
Model Serisi:
1.5 dCi Touch Roof
Kilometre:
106.000 KM

Lütfen Formu Doldurun