Uzun Dönem Kiralık Araç Renault Clio 2015 Kırmızı Dizel Otomatik

Uzun dönem kiralık araç
Dizel kiralık araç
2. El kiralık araç

Otomobil

Uzun Dönem

Otomatik

2015

270 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Uzun dönem araç kiralamada seçkin firmaların önde gelenlerindeniz. Aracımızın otomatik vites olması sizlere şehir içi ve dışında sürüş kolaylığı sağlayacaktır. Renault Clio dizel araç olmasının yanında yakıt cimrisidir. Kiralık aracımız değişensiz ve hasar kayıtsızdır. Uzun dönem araç kiraladığınız anda firmamız ile çalışmanın kolaylığını sizde yaşayacaksınız.

 Kiralık aracımız dokunmatik ekranlı ve full+full dur. Uzun dönem kiralık araç ödemesinde 12 ay taksitle ödeme kolaylığı sağlanmaktadır.  Dilerseniz senetle araç kiralama hizmetimizden de faydalanabilmektesiniz.  Araç kiralama noktasında sınırsız ve esnek hizmetleri bizde bulabilirsiniz.

Kiralık aracımızın otomatik vites ve dokunmatik ekranlı olması sizlere seyir halinde büyük konfor sağlayacaktır. Uzun dönem araçlarımızı kiraladığınızda aracımızın iç temizliği ve bakımı içinizi rahatlatacaktır. Kiralık aracımızı sizlere teslim  etmeden önce iç ve dış bakımını yapıyoruz. Bursa Nilüfer ve tüm ilçelerine kiralık araçımızı teslim alabilirsiniz. Senetle araç kiralama  da güvenilir firmanın adresi arackiralamabul.com u ziyaret edebilirsiniz.

Uzun Dönem Kiralık Araç Renault Clio 2015 Kırmızı Dizel Otomatik Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Uzun Dönem
Araç Renk:
Kırmızı
Vites:
Otomatik
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2015
Araç Konumu:
Bursa > Nilüfer
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
Otomobil
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Diğer
Beygir Gücü:
75 HP
Motor Hacmi:
1149 CC
Model Serisi:
1.2 Icon
Kilometre:
175.000 KM

Lütfen Formu Doldurun