2022 Fiat Doblo Motokaravan Kiralama Aylık

Denizli Kiralık Karavan
Motokaravan Kiralama

Karavan

Aylık

Manuel

2022

445 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Güvenilir ve uygun fiyatlı bir karavan kiralamaktan sıkıldınız mı? 2022 Fiat Doblo karavan‘dan başkasına bakmayın! Tatilinizin tadını çıkarırken endişelenmemeniz için müşterilerimize sınırsız kilometre, aylık avantajlar ve rakipsiz sigorta kapsamı ile harika bir karavan kiralama deneyimi sunmaktan gurur duyuyoruz.

2022 Fiat Doblo Lüks Karavan Kiralama
2022 Fiat Doblo Lüks Karavan Kiralama

Fiat Doblo karavan, konforlu ve şık bir şekilde yola çıkmak isteyenler için mükemmeldir. Güvenli ve konforlu bir sürüş sağlamak için konforlu koltuklar, bol miktarda depolama alanı ve en üst düzey teknoloji dahil olmak üzere gerekli tüm özelliklere sahiptir. Araç ayrıca ABS frenler, elektronik denge kontrol sistemi, sürücü yorgunluk tespit sistemi, hava yastıkları, ön gergili ve kuvvet sınırlayıcılı yüksekliği ayarlanabilir ön emniyet kemerleri gibi modern güvenlik özellikleriyle donatılmıştır. İster uzun bir yolculuğa çıkın, ister sadece şehirde dolaşın, Fiat Doblo karavan seyahatleriniz için mükemmeldir!

Bu karavanı diğer kiralamalardan gerçekten ayıran şey, kusursuz müşteri hizmetleridir. Ekibimiz, kiralama deneyiminizin mümkün olduğunca sorunsuz olmasını sağlamak için her adımda yanınızda olacaktır. Ayrıca, uzun süreli kiralamalar için özel indirimler ve senet gerektirmeyen ödeme seçenekleri sunuyoruz, böylece bir karavan kiralama söz konusu olduğunda tüm ihtiyaçlarınızı karşıladığımızı bilerek içiniz tamamen rahat olabilir.

2022 Fiat Doblo‘nun direksiyonuna geçin ve sadece bir karavanın sağlayabileceği özgürlüğün tadını çıkarın! Denizli ili karavan kiralama ile aylık motokaravan kiralama da Fiat Doblo karavanlarımız full kasko ve sigortası ile aracınız güvende.

2022 Fiat Doblo Motokaravan Kiralama Aylık Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Aylık
Araç Renk:
Beyaz
Vites:
Manuel
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2022
Araç Konumu:
Denizli > Babadağ
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
Karavan
Marka, Model:
Kasa Tipi:
MotoKaravan
Beygir Gücü:
- HP
Motor Hacmi:
- CC
Model Serisi:
Alkovenli & Kulisli
Kilometre:
30.000 KM

Lütfen Formu Doldurun