Günlük Karavan Kiralama 2020 Manuel Fiat Doblo

Karavan Kiralama
Kiralık Motokaravan

Karavan

Günlük

Manuel

2020

420 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Açık havayı keşfetmek için güvenilir bir aile karavanı mı arıyorsunuz? 2020 Fiat Doblo karavan‘dan başkasına bakmayın! Bu güvenilir, birinci sınıf karavan, kefil gerektirmeden unutulmaz bir seyahat deneyimi için mükemmeldir. Karavan kiralama fiyatlarımız rakipsizdir ve uygun günlük kiralama fiyatları sunar, böylece yolculuğunuzu bankayı bozmadan uyarlayabilirsiniz. Sınırsız kilometre paketi ile uzaklara seyahat ederken içiniz rahat olsun.

2020 Fiat Doblo Motokaravan Kiralama
2020 Fiat Doblo Motokaravan Kiralama

Kiralık karavanımız, seyahatinizin sorunsuz geçmesini sağlamak için ihtiyacınız olan tüm olanaklarla donatılmıştır. Klima ve ocaktan uydu navigasyon sistemi gibi ekstra konforlara kadar bu modern araç, Avrupa’nın en güzel manzaralarından bazılarını seyrederken sizi rahat ettirecek. Açık yola çıkmaya ve hayatınızın macerasına atılmaya hazır olun ve online rezervasyon yaptırarak kiralık karavanlarınızı kapınızdan teslim alma fırsatı yakalayın.

Fiat Doblo karavan, engebeli arazide sürüş sırasında veya yokuş yukarı çıkarken dengeyi korumanızı sağlamak için ABS frenler, elektronik fren gücü dağıtım (EBD) sistemi ve ESP teknolojisi ile donatılmış olarak güvenlik de düşünülerek tasarlanmıştır. Bunlar, çift merkezi kilitleme sistemi kilitleri ve uzaktan kumandalı kilitlenebilir kapılar gibi diğer güvenlik özellikleriyle birleşerek siz seyahatteyken istenmeyen davetsiz misafirlere karşı ek koruma sağlar.

Aydın ili günlük karavan kiralama ofislerimizden 2020 model Fiat Doblo karavanlarınızı test sürüşü yaparak teslim alabilirsiniz. Hizmet bedelini senetsiz ödeme seneçeneği ile kefil aram durumunda kalmadan yapabilirsiniz.

Günlük Karavan Kiralama 2020 Manuel Fiat Doblo Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Günlük
Araç Renk:
Beyaz
Vites:
Manuel
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2020
Araç Konumu:
Aydın > Bozdoğan
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
Karavan
Marka, Model:
Kasa Tipi:
MotoKaravan
Beygir Gücü:
- HP
Motor Hacmi:
- CC
Model Serisi:
Alkovenli & Kulisli
Kilometre:
45.000 KM

Lütfen Formu Doldurun