Bursa Aylık Karavan Kiralama 2019 Fiat Doblo

Bursa Karavan Kiralama
Aylık Kiralık Karavan

 

Karavan

Günlük

Manuel

2019

425 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Fiat Doblo karavan ile karavan kiralamada en iyisini deneyimleyin: bir sonraki tatiliniz veya maceranız için güvenilir, bütçe dostu bir çözüm. Karavanlarımız geniş oturma alanı ve bol miktarda depolama alanı sunarak sizin ve ailenizin uzun yolculuklarda rahat etmesini sağlar. Pişirme araçlarından klima kontrol sistemlerine kadar tüm olanakların araçta kurulu olmasının rahatlığını yaşayın. Hepsinden iyisi, karavanlarımız kapsamlı bir senet olmadan kiralanabilir ve yolculuğunuzdan önce bir ödeme yapmanız yeterlidir ve gitmeye hazırsınız!

Fiat Doblo Karavan Kiralama 2019
Fiat Doblo Karavan Kiralama 2019

Fiat Doblo karavan ayrıca, bir karavan deneyimini karşılamayı her zamankinden daha kolay hale getiren rakipsiz kiralama fiyatları sunar. Hiçbir gizli ücret veya ekstra maliyet olmadan, karavan kiralama basit ve anlaşılır hale getirilir ve maliyet hakkında endişelenmek yerine keşfetmek için daha fazla zaman sağlar. Bursa‘daki tüm büyük şehirlerde şubelerimiz var, bu da karavanı herhangi bir varış noktasına bırakmayı kolaylaştırıyor. Ayrıca, müşteri hizmetleri ekibimiz yol boyunca herhangi bir sorun yaşamanız durumunda size yardımcı olmak için her zaman yanınızda.

Fiat Doblo karavan ile bir sonraki kaçamağınızı bugün planlamaya başlayın ve uygun fiyata büyük değer! Bursa aylık kiralık karavanlarımız full kaskolu ve sigortalı olup 2019 model Fiat Doblo karavan ile konfor ve güvenle yola çıkabilirsiniz. Karavan kiralama ile Bursa ile tüm ilçelerine hiçbir ek ücret talep edilmeksizin karavanlarınızı kapınızdan teslim alabilirsiniz.

Bursa Aylık Karavan Kiralama 2019 Fiat Doblo Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Günlük
Araç Renk:
Beyaz
Vites:
Manuel
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2019
Araç Konumu:
Bursa > İznik
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
Karavan
Marka, Model:
Kasa Tipi:
MotoKaravan
Beygir Gücü:
- HP
Motor Hacmi:
- CC
Model Serisi:
Alkovenli & Kulisli
Kilometre:
75.000 KM

Lütfen Formu Doldurun