Uzun Dönem Kiralık Karavan Fiat Doblo Manuel

İzmir Karavan Kiralama
Ekonomik Karavan Kiralama

Karavan

Uzun Dönem

Manuel

2020

380 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Yolculuğun tadını çıkarmak için kolay ve uygun maliyetli bir yol mu arıyorsunuz? Fiat Doblo karavan, konforlu bir keşif yolculuğu arayanlar için mükemmel bir kiralama seçeneğidir. 2020 Model karavanımız, sınırsız km kullanılabilirliği, bağlama gerekmemesi ve küçük ama akıllı iç mekanlarıyla ekonomi ve maksimum konfor sunar. Ve hepsinden önemlisi, İzmir‘in her yerinde mevcuttur.

Karavan Kiralama Fiat Doblo 2020
Karavan Kiralama Fiat Doblo 2020

Kısa veya uzun süreli kiralamalarda kalabilirsiniz; üç ila dört kişiyi barındıran modellerimiz var, böylece grubunuzun ihtiyaçları için mükemmel boyutu bulabilirsiniz. Tasarım ekibimiz, her doların değerini en üst düzeye çıkaran modern bir kiralık karavan hazırladı.  Karavan kiralama paketimizi araç servisi, yol yardımı ve kasko uzmanlığı gibi yerleşik kategorilerde gönül rahatlığıyla tasarladık ve ayrıntıları biz düşündük, siz düşünmek zorunda kalmayın!

İster bir aile tatili ister romantik bir kaçamak planlıyor olun, ekonomik bir fiyata çok sayıda olanakla güvenilir ulaşım bulacaksınız. Şık yumuşak renklerden son teknoloji özelliklerine ve lükslerine kadar, bir sonraki maceranızda yola çıkmaya hazır olduğunuzda Fiat Doblo karavan‘ı seçin!

Uzun dönem kiralık karavanlarımız; full kasolu ve sigortası yapılmış olan Fiat Doblo karavan ayrıca kazasız ve değişen parçası yoktur. İzmir ili tüm ilçelerine kiralık karavanlarımızı kapınızdan teslim alabilirsiniz. Ödemelerinizi teminatsız, senetsiz ödeme ile kefil arama derdi olmadan işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Uzun Dönem Kiralık Karavan Fiat Doblo Manuel Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Uzun Dönem
Araç Renk:
Beyaz
Vites:
Manuel
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2020
Araç Konumu:
İzmir > Menderes
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
Karavan
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Sedan
Beygir Gücü:
- HP
Motor Hacmi:
- CC
Model Serisi:
Alkovenli & Kulisli
Kilometre:
40.000 KM

Lütfen Formu Doldurun