Aylık Kiralık Karavan Fiat Doblo 2018 Manuel

Motokaravan Kiralama
Aylık Karavan Kiralama

Karavan

Aylık

Manuel

2018

400 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Ev konforunu bolca sunan mükemmel kompakt karavanı arıyorsanız, Fiat Doblo karavan‘dan başkasına bakmayın. Bu 2018 model kiralık karavan, seyahat ederken biraz daha fazla alana ve rahatlığa ihtiyaç duyanlar için mükemmel bir seçimdir. İster kısa bir hafta sonu kaçamağı planlıyor olun, ister bir otelde yada otelde kalmaya alternatif olarak karavan kiralıyor olun, bu küçük karavan tatiliniz sırasında ihtiyacınız olan tüm olanakları sağlayabilir.

Hepsinden iyisi, herhangi bir işlem gerektirmeden kiralanabilir, yani rezervasyon yaptırmak ve yola çıkmak inanılmaz derecede kolaydır! İç mekanda, aile veya arkadaşlarla rahat kamp gezileri için mükemmel olan dört kişiye kadar konaklayabilen iki konforlu uyku alanı bulunmaktadır.

Motokaravan Kiralama Aylık Kiralık Fiat Doblo
Motokaravan Kiralama Aylık Kiralık Fiat Doblo

Geniş yaşam alanı, hareket halindeyken yemek yapabilmeniz için elektrik, ısıtma ve soğutma sistemleri, dolaplar, tezgahlar ve lavabo üstü mini mutfak gibi modern olanaklarla donatılmıştır. Diğer harika özellikler arasında kira sözleşmenize dahil olan sınırsız kilometre ve gerektiğinde İzmir şehir genelinde çeşitli teslim alma noktaları bulunmaktadır. İsterseniz kiralık karavanlarınızı Adnan Mendere Havalimanından karavanlarınızı teslim alabilir isterseniz kapınızdan teslim alabilirsiniz.

Kısa mesafelerde seyahat etmek veya bir sonraki tatillerinde özgürlük hissini yaşamak için ekonomik ama kullanışlı bir yol arayanlar için Fiat Doblo Motokaravan ile hayal kırıklığına uğramayacaksınız ve yaklaşan maceranız için bugün rezervasyon yapın! Aylık kiralık karavan Fiat Doblo ödemelerinizi kredi kartsız ödeme ile senetsiz ödeyerek rahar bir ödeme seçeneğini değerlendirebilirsiniz.

Aylık Kiralık Karavan Fiat Doblo 2018 Manuel Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Aylık
Araç Renk:
Beyaz
Vites:
Manuel
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2018
Araç Konumu:
İzmir > Tire
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
Karavan
Marka, Model:
Kasa Tipi:
MotoKaravan
Beygir Gücü:
- HP
Motor Hacmi:
- CC
Model Serisi:
Alkovenli & Kulisli
Kilometre:
110.000 KM

Lütfen Formu Doldurun