Günlük Kiralık Karavan Beyaz Volkswagen Transporter

Günlük Kiralık Karavan
Teminatsız Karavan Kiralama

Karavan

Günlük

Manuel

2016

330 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Güvenilir bir günlük kiralık karavan arıyorsanız, Arackiralamabul.com’ dan Volkswagen Transporter Karavan‘dan başkasına bakmayın! Bu şık, beyaz kiralık karavan, Çanakkale’nin sunduğu her şeyi keşfederken size keyifli ve rahat bir kamp deneyimi sağlamak için tasarlanmıştır. İster yakındaki kırsalda bir yolculuk ister kıta genelinde heyecan verici bir gezi olsun, bu karavan tüm seyahat ihtiyaçlarınızı karşılayabilir.

Çanakkale Kiralık Karavan 2016 Volkswagen Transporter
Çanakkale Kiralık Karavan 2016 Volkswagen Transporter

İçinizin rahat olması için, kiralık karavanlarımız sınırsız kilometreye sahiptir, böylece tatilinizde ekstra masraf yapma konusunda endişelenmenize gerek kalmaz. Ayrıca, herhangi bir teminat veya depozito talep etmiyoruz, bu da bizden bir karavan kiralamayı her zamankinden daha kolay ve uygun fiyatlı hale getiriyor. Basit tıkla ve kirala online rezervasyon sistemimizle, tüm seyahat ihtiyaçlarınız için Arackiralamabul.com‘ u kullanmak için hiç bu kadar iyi bir zaman olmamıştı!

Günlük kiralık karavanlarımız kazasız olup hasar kaydı yoktur ve full kaskolu Volkswagen Transporter karavanlarınızı güven içinde kullanabilirsiniz. Karavanlarımızı kullanıcısına teslim etmeden hemen önce çalışanlarımız tarafından özenle temizlenerek sizlere pırıl pırıl teslim edilmektedir.

Çanakkale ili tüm ilçelerine kapıdan teslim karavan kiralama hizmetimiz bulunmaktadır. Teslimatla ilgili müşterilerimizden hiçbir şekilde ek ücret talep edilmemektedir. Hizmet bedelini şahsi kredi kartınız ile taksitle ödeme imkanı sunmaktayız. Ayrıca senetsiz ödeme fırsatı ile ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Günlük Kiralık Karavan Beyaz Volkswagen Transporter Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Günlük
Araç Renk:
Beyaz
Vites:
Manuel
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2016
Araç Konumu:
Çanakkale > Gökçeada
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
Karavan
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Minibüs Karavan
Beygir Gücü:
102 HP
Motor Hacmi:
1968 CC
Model Serisi:
2.0 TDI City Van
Kilometre:
150.000 KM

Lütfen Formu Doldurun