2020 Volkswagen Transporter Aylık Karavan Kiralama

Kiralık Karavan
Aylık Karavan Kiralama

Karavan

Aylık

Manuel

2020

460 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Volkswagen Transporter karavan ile açık yolun özgürlüğünü keşfedin! 2020 Model kiralık karavan, dünyanızı keşfetmenin benzersiz ve ekonomik bir yolunu sunuyor. İster biraz daha lüks isteyin, ister aylık kiralık karavanlardan bazı ekonomik çözümlere ihtiyacınız olsun, size sınırsız kilometre feribotu sağlayabiliriz.

Aylık Kiralık Karavan Volkswagen Transporter 2020
Aylık Kiralık Karavan Volkswagen Transporter 2020

Çadırlı Transporter karavanlarımız güvenilirdir ve kısa seyahatler veya uzun süreli boş zaman tatilleri için ideal olan tam 2020 model özelliklerine sahiptir. Büyük ekonomik araçlardan klima, uydu TV, otomatik kayar kapı ve karavan yaşam tarzıyla kamp yapmayı konforlu hale getiren diğer özellikler gibi gelişmiş olanaklar sunan kampçılara bir dizi kiralama teklifimiz var.

Tüm araçlarımız, yolculuk ne kadar huzurlu veya vahşi olursa olsun, yolunuza çıkan her türlü arazi ve koşulun üstesinden gelmek için tam donanımlıdır. Öyleyse gelin ve Volkswagen Transporter karavan ile bir sonraki maceranızın tadını çıkarın! Aylık kiralık karavanlarınız ile güven ve konfor içinde doğayı keşfetmek için lüks donanımlı Volkswagen Transporter araçlarımız sizleri beklemekteler.

Antalya ili tüm ilçelerine karavan kiralama hizmetimiz bulunmaktadır. Kiralık karavanlarınızı havalimanı, otogar, otel ve kapınızdan teslim alama imkanı sunmaktayız. Böylece zaman kaybetmeden karavanınız ile doğayı keşfe çıkabilirsiniz. Hizmet bedelini isterseniz kredi kartınız ile 9 taksitle yapabilir, isterseniz senetsiz ödeme imkanı ile kefil arama zorunda kalmadan kiralama işlemlerinizi yapabilirsiniz.

 

2020 Volkswagen Transporter Aylık Karavan Kiralama Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Aylık
Araç Renk:
Gri
Vites:
Manuel
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2020
Araç Konumu:
Antalya > Kemer
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
Karavan
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Minibüs Karavan
Beygir Gücü:
105 HP
Motor Hacmi:
1968 CC
Model Serisi:
2.0 TDI Camlı Van Comfortline
Kilometre:
32.000 KM

Lütfen Formu Doldurun