Uzun Dönem Karavan Kiralama Volkswagen Transporter

Teminatsız Karavan Kiralama
Uzun Dönem Karavan Kiralama

Karavan

Uzun Dönem

Manuel

2010

250 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Uzun dönem kiralık karavan mı arıyorsunuz ? O zaman başka yere bakmanıza gerek yok çünkü bizde tam da aradığınız araç var. Volkswagen Transporter Karavanımız 2010 model beyaz renklidir. Bu ekonomik ama üstün ürün, kiralama süreniz boyunca size sınırsız km fırsatı sunacak! Bu konforlu Transporter karavanı uzun yolculuklara çıkarmanın ve yeni şehirleri kolaylıkla keşfetmenin tadını çıkarın.

İyi düşünülmüş özellikleri, onu bir sonraki tatiliniz veya başka bir şehirde uzun süreli konaklamanız için mükemmel bir seçim haline getiriyor ve olasılıklar sınırsız! Hepsinden iyisi, uzun süreli kiralama seçenekleri onu daha da iyi bir pazarlık haline getiriyor. Uzun dönem karavan kiralama firmamız Volkswagen Transporter araçlarımızın full kaskosu ve sigortası özel olarak yapılmıştır.

Transporter Uzun Dönem Karavan Kiralama Manuel
Transporter Uzun Dönem Karavan Kiralama Manuel

Uzun dönem kiralık karavanlarımızın düzenli olarak periyodik bakımları usta eller tarafından yapılmaktadır. Araç kiralama firmamız tarafından araçlarımız her kiralama işlemi sonrası oto kuaförlerde özenle temizlerenerek bir sonraki kiralamaya kadar temas edilmemektedir. Kiralık karavanlarımızın içerisinde hiçbir şekilde ağır koku ve sigara kokusu sinmemiştir.

İzmir ili tüm ilçelerine Karavan kiralama hizmetmetimiz bulunmakatadır. İzmir Adanan Menderes Havalimanından kiralık karavanlarınızı ekip arkadaşlarımızdan teslim alabilirsiniz. Ayrıca istediğiniz adresten araçlarımızı teslim alabilirsiniz. Ödemelerinizi senetsiz ödeme fırsatı ile kefil aramak zorunda değilsiniz.

 

Uzun Dönem Karavan Kiralama Volkswagen Transporter Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Uzun Dönem
Araç Renk:
Siyah
Vites:
Manuel
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2010
Araç Konumu:
İzmir > Bergama
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
Karavan
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Minibüs Karavan
Beygir Gücü:
102 HP
Motor Hacmi:
1968 CC
Model Serisi:
2.0 TDI City Van
Kilometre:
120.000 KM

Lütfen Formu Doldurun