Aylık Kiralık Karavan Volkswagen Transporter 2014

Aylık Karavan Kiralama
Ekonomik Karavan Kiralama

Karavan

Aylık

Otomatik

2014

365 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Karavan kiralama ihtiyaçlarınız için ekonomik bir çözüm mü arıyorsunuz? Volkswagen Transporter Caravan‘dan başkasına bakmayın! Bu olağanüstü 2014 model transporter karavan, kiralama kolaylığı ile birlikte konfor ve rahatlık için özel olarak üretilmiştir. İster birkaç günlük ister bir aylık bir kiralamaya ihtiyacınız olsun, Volkswagen Transporter Karavan sizi teminat altına alır.

Transporter Karavan Kiralama 2014 Otomatik
Transporter Karavan Kiralama 2014 Otomatik

Transporter Karavan’ın en iyi yanı, benzersiz tasarımının onu nasıl kullanacağınız konusunda size en üst düzeyde esneklik sağlamasıdır. Kurulumu kolaydır ve sınırsız kilometre politikası, onu istediğiniz yerde ve istediğiniz zaman kullanabileceğiniz anlamına gelir ve  hiçbir koşul olmadan! Baştan sona ortam LED aydınlatması, çift klima sistemi ve ayarlanabilir koltuk başlıklarına sahip ergonomik tasarımlı oturma sistemi gibi konforlarla mükemmel bir şekilde donatılmış olan bu araçla yapacağınız yolculuğun davetkar, rahat ve keyifli geçeceğinden emin olabilirsiniz.

Günümüzde yollardaki en güvenli modellerden biri olarak bilinen marka, şehir içi veya dışı seyahat ederken sorumluluğunuzu kolaylaştırır; beklenmedik risklerin stresini ortadan kaldırarak içinizin rahat olmasınızı sağlar.

Rekabetçi bir fiyata güvenilir bir aylık kiralama aracı arayanlar, Volkswagen Transporter Karavan‘ın bu tertemiz 2014 modelinden başkasına bakmasın ve tüm karavan ihtiyaçlarınız için mükemmel! Aylık Kiralık Karavan Volkswagen Transporter 2014 model araçlarımızın full kaskosu ve sigortası ile karavanlarınızı güven içinde kullanabilirsiniz.

İzmir ili tüm ilçelerine araç kiralama hizmetimiz bulunmaktadır. Aylık kiralık karavanlarınızı İzmir Adnan Menderes havalimanından valelerimizden teslim alabilir ve aynı şekilde havalimanında valelerimize teslim edebilirsiniz. Kiralık karavanlarınızı istediğiniz adrese ekip arkadaşlarımız aracılığı ile kapınızdan teslim alabilirsiniz. Ödemelerinizi senetsiz ödeme seçeneği ile kefil aramak zorunda kalmazsınız.

Aylık Kiralık Karavan Volkswagen Transporter 2014 Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Aylık
Araç Renk:
Lacivert
Vites:
Otomatik
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2014
Araç Konumu:
İzmir > Aliağa
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
Karavan
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Minibüs Karavan
Beygir Gücü:
101 - 125 HP
Motor Hacmi:
1801 - 2000 CC
Model Serisi:
2.0 TDI Camlı Van Comfortline
Kilometre:
110.000 KM

Lütfen Formu Doldurun