Günlük Kiralık Karavan Volkswagen Transporter 2019

Karavan Kiralama
Günlük Kiralık Karavan

Hafif Ticari

Günlük

Otomatik

2019

540 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Seyahat etmek için ekonomik ve kullanışlı bir yol mu arıyorsunuz? Volkswagen Transporter Caravan‘dan başkasına bakmayın. Günlük olarak kiralanabilen bu 2019 model Volkswagen Transporter karavanı çocuk oyuncağı haline getiren tüm modern özelliklere sahiptir!

Bu geniş ve konforlu araçta aileniz veya arkadaşlarınız için alan ve tüm bagajlarınız için yer vardır. Sınırsız km paketi ile hayatın sizi götürdüğü her yeri keşfetme özgürlüğüne ve esnekliğine sahipsiniz! Ve kolay çevrimiçi rezervasyon ve ödeme ile karavan kiralamayı sorunsuz hale getiriyoruz.

Transporter Karavan Kiralama 2019 Otomatik
Transporter Karavan Kiralama 2019 Otomatik

Volkswagen Transporter karavandan baştan sona en kaliteli bakımı alırsınız. Karavanlarımız en üst düzeyde güvenlik, dayanıklılık ve lüks ile tasarlanmıştır ve karavan deneyiminizin stressiz olacağına dair içiniz rahat olsun. Doğanın güzelliğini güvenli ve rahat bir ortamda yaşayın ve son model tasarlanmış Transporter’larımız Bluetooth bağlantısı, dokunmatik ekranlar, navigasyon sistemleri gibi en son teknoloji olanaklarla birlikte gelir. Böylece hiçbir endişe duymadan kiralık karavanınız gelen her şeyin tadını çıkarabilirsiniz!

Volkswagen Transporter Karavanlar ile kendinizi rahat ve lüks bir tatille şımartın. Mükemmel kaçışınız sadece birkaç tık ötede, şimdi rezervasyon yapın ve açık yola şık bir şekilde çıkın! Günlük kiralık karavanlarımızın tüm bakımları yapılmış olarak Volkswagen Trasporter Karavan araçlarınızı teslim alabilirsiniz.

İstanbul ili tüm ilçelerine karavan araç kiralama hizmetimiz bulunmaktadır. Kiralık karavanlarınızı İstanbul havalimanın dan ekip arkadaşlarımızdan teslim alabilirsiniz. Kiralık karavanlarınızın ödemelerini kredi kartı ile ödeme zorunluluğu yoktur. Senetsiz ödeme seçeneği ile kefil arama zorunda kalmazsınız.

Günlük Kiralık Karavan Volkswagen Transporter 2019 Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Günlük
Araç Renk:
Gri
Vites:
Otomatik
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2019
Araç Konumu:
İstanbul > Çatalca
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Benzin
Araç Tipi:
Hafif Ticari
Marka, Model:
Kasa Tipi:
MotoKaravan
Beygir Gücü:
150 HP
Motor Hacmi:
1968 CC
Model Serisi:
Panelvan Camper
Kilometre:
25.000 KM

Lütfen Formu Doldurun