VIP Günlük Araç Kiralama Volkswagen Transporter 2018

Vip Araç Kiralama
Havalimanı Vip Araç Kiralama

Hafif Ticari

Günlük

Otomatik

2018

455 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Lüks ve konforlu bir sürüş mü arıyorsunuz? Volkswagen Transporter aracından başkasına bakmayın! Vip araç kiralama hizmetimiz sadece paranızın karşılığını vermekle kalmaz, aynı zamanda lüks bir deneyim sunar. Aradığınız tüm özelliklere sahip ekonomik bir kiralık araçtır. 2018 modeli şık ve ferahtır, tek bir pakette rahatlık ve konfor sağlar.

İstanbul Havalimanı Vip Tranporter Araç Kiralama
İstanbul Havalimanı Vip Tranporter Araç Kiralama

İster iş ister eğlence amaçlı olsun, Volkswagen Transporter 2018 model araçlarımızın iç dizaynı ile size inanılmaz bir konfor sunmaktadır. Her türlü koşulda rahat etmenize yardımcı olmak için klima ve ısıtmalı koltuklara sahiptir. Gelişmiş hız sabitleyici özelliği ve güçlendirilmiş süspansiyonu ile uzun sürüşleriniz hızlı ve sorunsuz olacaktır. Vip araç kiralama hizmetimiz günlük kiralama seçenekleri de sunar, böylece seyahatiniz ne kadar kısa olursa olsun özel bir deneyim olabilir. Vip günlük araç kiralama da sınırsız km ile Vip Volkswagen Transporter araçlarımız ile sevdiklerinizle lüks ve konforlu bir yolculuk yapabilirsiniz

Volkswagen Transporter Aracımızı kiralarken hayal kırıklığına uğramayacaksınız; kalite, lüks ve uygun fiyatın mükemmel dengesi. Modern tarzı ve iç tasarımı sayesinde diğer araçlardan belirgin bir şekilde ayrılır ve hangi durumda olursa olsun ideal taşıma sağlar! Volkswagen Transporter VİP araç kiralama ile bütçenizi sarsmadan benzersiz bir sürüş deneyiminin tadını çıkarın!

İstanbul ili tüm ilçelerine adrese teslim imkanımız ile Vip araçlarınızı kapınızdan teslim alabilirsiniz. İstanbul Havalimanı Transporter VIP araç kiralama ile havalimanından araçlarınızı ekip arkadaşlarımızdan teslim alabilirsin. Volkswagen Transporter Vip araçlarımızda HGS ve OGS bulunmaktadır. Ödemeleriniz senetsiz ve kefilsiz ödeme fırsatını değerlendirebilirsiniz.

VIP Günlük Araç Kiralama Volkswagen Transporter 2018 Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Günlük
Araç Renk:
Gri
Vites:
Otomatik
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2018
Araç Konumu:
İstanbul > Beyoğlu
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
Hafif Ticari
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Panel Van
Beygir Gücü:
204 HP
Motor Hacmi:
1968 CC
Model Serisi:
2.0 TDI City Van
Kilometre:
70.000 KM

Lütfen Formu Doldurun