Off Road Aylık Araç Kiralama Volkswagen Amarok

Aylık Arazi Aracı Kiralama
Ekonomik Araç Kiralama

Pickup

Aylık

Otomatik

2019

520 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Unutulmaz bir macera için Off Road yapabileceğniz bir arac mı arıyorsunuz? Ozaman Volkswagen Amarok kiralamaya merhaba deyin! Amarok’un bu 2019 modeli, açık yada kapalı havalarda kısacası hertürlü hava koşullarında harika olan her şeyi kucaklayan güçlü bir arazi aracıdır.

Volkswagen olarak,  eğlence deneyiminin ne kadar değerli ve özel olabileceğini anlıyoruz. Bu nedenle Amarok sizi düşünerek tasarlanmış ve diğer araçlarınızın gidemediği uzak noktaları keşfetmeniz için size tam özgürlük vermektedir. Kefilsiz aylık araç kiralama teklifimizle, her seferinde gerçek bir sürüş keyfinden yararlanacaksınız. Ayrıca teminat ödeme zorunluluğu yoktur.

Gri Mat Volkswagen Amarok Arazi Aracı Otomatik 2019
Gri Mat Volkswagen Amarok Arazi Aracı Otomatik 2019

Aylık kiralık Volkwgen Amrok araç gri mat güzellikteki makine özellikle doğayı keşfetmeyi seven ama yine de güvenliğe önem veren maceraperest insanlar için biçilmiş kaftandır. Güçlü motor, güvenilir ve aşınmamış lastikleri, olabildiğince engebeli patikalarda güvenilir olmasını sağlar. Bu arada, boyutu dar yollardan kolayca geçmesine izin vererek, engebeli arazi hakkında endişelenmeden kalbinizin istediği yere gitmek için bolca alan sağlar. Bu kiralık aracın içinden manzaranın tadını çıkarmak başka hiçbir şeye benzemez!

Ayrıca sorunsuz teslim alma hizmeti de sunmaktayız: teslimatınızın ne zaman ve nerede yapılmasını istediğinizi seçin ve aracınızı adresinize teslim etmesi için özel sürücünüzü teminat gerekmeden alın! Off Road aylık araç kiralamalarında sınırsız km imkanı ile bu muhteşem Gri Mat Volkswagen Amarok araçların verdiği güven ve konforun keyfini çıkarın.

Bu yüzden beklemeyin – ihtiyacınız olan şey maksimum keyif için büyük değer ve mükemmel koşullara sahip heyecan verici bir off-road deneyimi ise, o zaman hemen bu mavi güzelliğin içinde kendinize bir koltuk ayırtın! İzmir ili tüm ilçelerine adrese teslim  kiralık araç teslimatımız vardır. İzmir Adnan Mendere Havalimanı arazi araçlarınızı ekip arkdaşlarımızdan teslim alabilirsiniz.

Off Road Aylık Araç Kiralama Volkswagen Amarok Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Aylık
Araç Renk:
Mat Gri
Vites:
Otomatik
Çekiş:
4x4
Üretim Yılı:
2019
Araç Konumu:
İzmir >Karabağlar
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
Pickup
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Kamyonet
Beygir Gücü:
204 HP
Motor Hacmi:
2967 CC
Model Serisi:
3.0 TDI Highline
Kilometre:
60.000 KM

Lütfen Formu Doldurun