Uzun Dönem Panel Van Araç Kiralama Volkswagen Transporter

Uzun Dönem Araç Kiralama
Panelvan Kiralama

Hafif Ticari

Uzun Dönem

Manuel

2017

315 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Çok rekabetçi fiyatlarla kiralayabileceğiniz tüm Volkswagen modellerinde güvenliğin her şeyden önce geldiğinden emin olabilirsiniz. Otonom acil frenleme, adaptif hız sabitleyici ve şerit değiştirme uyarı sistemi gibi gelişmiş sürücü destek sistemleri sınıfının en iyileri arasındadır. Volkswagen Tranporter ile nereye giderseniz gidin güvenli ve emniyetli bir sürüşü garanti etmektedir.

Ayrıca motor, 122 PS (90 KW) güç üreten Euro 6d-TEMP uyumlu 2.0TDI sayesinde maksimum performans sunar. Bu da yüksek hızlarda yumuşak bir ivmelenme sağlarken aynı zamanda uzun mesafelerde mükemmel yakıt ekonomisi sağlar.

Volkswagen Transporter Uzun Dönem Kiralık Araç
Volkswagen Transporter Uzun Dönem Kiralık Araç

Seyahatiniz için ekstra alana ihtiyaç duyuyorsanız Volkswagen Transporter mükemmeldir, çünkü yolculuğunuzun baştan sona konforlu geçmesini sağlamak için deri döşeme ve klima gibi çok sayıda ilave ekstra ile birlikte gelir. Yüksek kalite güvence standardı, kiralama süreniz boyunca güvenilirlik ve performans için her ayrıntının dikkatle değerlendirilmesini sağlar, böylece emin ellerde olduğunuzu bilerek gönül rahatlığıyla seyahat edebilirsiniz.

Volkswagen Transporter uzun dönem panelvan araç kiralamada güven, rahatlık ve konforu istiyorsanız hemen bugün iletişime geçin. Uzun dönem kiralık araçlarımızın düzenli olarak periyodik bakımları yapılmaktadır. Mavi Volkswagen Transporter araçlarımızın ağır hasar kaydı ve kazası yoktur.

Erzurum ili tüm ilçlerine araç kiralama hizmetimiz bulunmaktadır. Kiralık araçlarınızı Erzurum Havalimanı’ndan teslim alabilir ve iade edebilirsiniz. Erzurum istediğiniz adrese kiralık araçlarınızı kapınıza ekip arkadaşlarımız getirmektedir. Ödemelerinizi senetsiz ve kefilsiz olarak ödeme imkanını değerlendirebilirsiniz.

 

Uzun Dönem Panel Van Araç Kiralama Volkswagen Transporter Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Uzun Dönem
Araç Renk:
Kahverengi
Vites:
Manuel
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2017
Araç Konumu:
Erzurum > Aşkale
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Benzin
Araç Tipi:
Hafif Ticari
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Panel Van
Beygir Gücü:
102 HP
Motor Hacmi:
1968 CC
Model Serisi:
2.0 TDI Camlı Van
Kilometre:
110.000 KM

Lütfen Formu Doldurun