Volkswagen Transporter Araç Uzun Dönem Havalimanı Kiralama

Havalimanı Araç Kiralama
Panel Van Araç Kiralama

Hafif Ticari

Uzun Dönem

Manuel

2019

385 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Hizmet verdiğimiz bölgelerde, misafirlerimizin memnuniyeti odaklı, en çok tercih edilen ve en verimli araç kiralama şirketi olmak esas amacımız. Uzun dönem araç kiralama da en üst düzeyde müşteri memnuniyeti sağlamak için; hızlı, güven verici, keyifli ve kolay ulaşılabilir araç kiralama hizmeti sunmaktayız.

Van Ferit Melen Havalimanı Araç Kiralama Volksvagen Transporter
Van Ferit Melen Havalimanı Araç Kiralama Volksvagen Transporter

Sadece gündüz değil gece de her an araç tesliminde yanınızdayız. Yol yardımı dahil 7 gün 24 saat hizmet vermekteyiz. Araç kiralama firmamız vip araç ve şoförlerimiz ile hizmetinizdeyiz. Kurumsal ve bireysel uzun dönem araç kiralamada mükemmel hizmet deneyimi arıyorsanız, sizi en iyi biz anlarız. Arackiralamabul.com ile yolculukların sizin için keyif olacaktır.

Kiralık araçlarımızın full kaskosu ve sigortası yapılmıştır. Firmamız filosunda bulunan araçlarımızı müşterilerimize teslim etmeden önce kendi bünyemizde çalışan ekip arkadaşlarımız ile gerekli bakımlar yapılıp arızasız ve problemsiz bir şekilde kullanıcısına teslim edilmektedir. Uzun dönem kiralık araçlarımızın kazasız ve hasar kaydı olmayan araçlardır. Firmamız daki kiralık araçlarımızın üzerinde vergi borcu yada ceza gibi borç yoktur.

Van ili tüm ilçelerine kiralama ofislerimizden araç kiralama işlemlerinizi yapabilirsiniz. Van Ferit Melen Havalimanı na araç kiralama ile güvenli valelerimizden araçlarınızı teslim alabilirsiniz. Ayrıca istediğiniz adrese ekip arkadaşlarımız aracılığı ile kiralamış olduğunuz araçları teslim alabilir ve iade işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Volkswagen Transporter uzun dönem havalimanı araç kiralama hizmet bedelini teminatsız ve kefilsiz ödeme fırsatı ile iç rahatlığı ile yapabilirsiniz. Uzun dönem kiralık araçlarımız da sınırsız km fırsatı ile delediğinizce tatilinizi yada işlerinizi halledebilirsiniz.

 

Volkswagen Transporter Araç Uzun Dönem Havalimanı Kiralama Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Uzun Dönem
Araç Renk:
Gri
Vites:
Manuel
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2019
Araç Konumu:
Van > Bahçesaray
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Benzin
Araç Tipi:
Hafif Ticari
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Panel Van
Beygir Gücü:
150 HP
Motor Hacmi:
1968 CC
Model Serisi:
2.0 TDI Camlı Van
Kilometre:
33.000 KM

Lütfen Formu Doldurun