Volkswagen Transporter 2022 Günlük Araç Kiralama

Panelvan Kiralık Araç
Günlük Araç Kiralama

Otomobil

Günlük

Manuel

2022

400 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Araç kiralama ihtiyaçlarınız için birinci sınıf bir çözüm olan Volkswagen Transporter aracına hoş geldiniz. Bu siyah panelvan, ihtiyacınız olan esnekliği harika bir fiyata sağlayan zahmetsiz bir hizmet sunar. Günlük araç kiralama yada uzun süreli kiralama da  Volkswagen Transporter araç kiralama hızlı ve kolaydır; kefil veya teminat gerekmez. Ayrıca, sınırsız kilometrenin keyfini çıkarın, böylece ihtiyacınız olduğu sürece yolda kalabilirsiniz!

Günlük Panelvan Araç Kiralama Volkswagen Transporter
Günlük Panelvan Araç Kiralama Volkswagen Transporter

Kısa veya uzun dönemli güvenilir, pratik araç kiralama arayanlar için bir arabada ihtiyaç duyacağınız tüm özelliklere ve işlevlere sahibiz. Düşük haftalık ve aylık ücretlerimiz, sık sık ve uzun mesafelere seyahat edenler için oldukça uygun maliyetli olmasını sağlar. Ayrıca kefil veya teminat gerekliliği olmadan, basit evrak işlerinden hızlı ve kolay bir şekilde faydalanabilirsiniz. Volkswagen Transporter araç ile keyifli bir yol deneyiminin tadını çıkarın ve önünüzdeki her yolculuğun tadını çıkarın!

Günlük kiralık araçlarımızı işter iş amaçlı isterseniz özel günlerinizde kullanım için aracımızın iç aksamları yepyenidir. Araç kiralama firmamız bünyesinde ki tüm araçlarımızın full kaskosu ve sigortası yapılmaktadır. Ayrıca araçlarımızı müşterilerimizden teslim aldıktan sonra oto kuaförlerde özenle iç ve dış temizliği yapılmaktadır.

Mardin ili tüm ilçelerine araç kiralama hizmetimiz bulunmaktadır. Mardin Prof. Dr. Aziz SANCAR Havalimanı na araç kiralama hizmetimiz ile havalimanından kiralık araçlarınızı valelerimizden teslim alabilir ve iade işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca Mardin otogar ve adrese teslim ile kiralık arabalarınızı ekip arkadaşlarımızdan teslim alabilir ve iade edebilirsiniz.

 

Volkswagen Transporter 2022 Günlük Araç Kiralama Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Günlük
Araç Renk:
Siyah
Vites:
Manuel
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2022
Araç Konumu:
Mardin > Midyat
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Benzin
Araç Tipi:
Otomobil
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Panel Van
Beygir Gücü:
101 - 125 HP
Motor Hacmi:
1801 - 2000 CC
Model Serisi:
2.0 TDI Camlı Van Comfortline
Kilometre:
5.500 KM

Lütfen Formu Doldurun