Volkswagen Tiguan Günlük Kiralık Araç 2020

Günlük Kiralık Araç 
Suv Araç Kiralama

Otomobil

Günlük

Otomatik

2020

745 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Uygun fiyatlı bir araç kiralama mı arıyorsunuz? Volkswagen Tiguan araç’tan başkasına bakmayın! Kiralık araçlarımız otomatik şanzıman, şık gri kaplaması ve modern görünmesini sağlar. Ayrıca, senet veya kefil olmadan kiralayabilir ve ödemelerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Volkswagen Tiguan, günlük araç kiralama ile istediğiniz lüks, konfor ve güveni hissedeceğiniz bir donanıma sahip olmaktadır. Ucuz araç kiralama seçeneğimizle, bir teminat yatırma veya bir kefil bulundurma konusunda endişelenmenize gerek yok ve bizim aracılığımızla kiralayın ve baştan sona ödeme kolaylığını garanti ediyoruz. Ayrıca, müşteri temsilcilerimizin her türlü sorunuzu veya endişenizi yanıtlamak için her adımda orada olduğunu bilerek rahatlayabilirsiniz.

Kiralık Araç Volkswagen Tiguan 2020
Kiralık Araç Volkswagen Tiguan 2020

Sabiha Gökçen Havalimanı‘ndaki müşteri temsilcimiz kiralama sürecini açıklamaya ve sorularınızı yanıtlamaya hazırken. Bu harika aracı kiralama hakkında daha fazla bilgi edinmek için web sitemizi ziyaret edin! Araçlarınızı havalimanı teslim ve iade işlemleri ile zamandan kazanmış olursunuz.

Araç kiralama firmamız bünyesinde ki tüm araçlarımızın HGS ve OGS bulunmaktadır. Böylelikle köprü ve gişe geçişlerinde problem yaşamazsınız. İstanbul ili tüm ilçelerine araç kiralama hizmetimiz bulunmaktadır. Günlük kiralık araçlarımızı belirtmiş olduğunuz lokasyondan ekip arkadaşlarımızdan teslim alabilir ve aynı şekilde iade işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Volkswagen Tiguan Günlük Kiralık Araç 2020 Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Günlük
Araç Renk:
Gri
Vites:
Otomatik
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2020
Araç Konumu:
İstanbul > Pendik
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Benzin
Araç Tipi:
Otomobil
Marka, Model:
Kasa Tipi:
SUV
Beygir Gücü:
150 HP
Motor Hacmi:
1498 CC
Model Serisi:
1.5 TSI Highline
Kilometre:
48.000 KM

Lütfen Formu Doldurun