Mavi Volkswagen Golf Otomatik Günlük Kiralık Araba

Günlük Kiralık Araba
Adres Teslim Araba Kiralama

Otomobil

Aylık

Otomatik

2020

395 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Güvenilir ve uygun fiyatlı Volkswagen Golf araba kiralama için tek adresiniz olan arackiralamabul.com a hoş geldiniz.  Bu yüzden otomatik şanzımanlı Volkswagen Golf arabalarını rakipsiz derecede düşük fiyatlarla sunuyoruz. Tekirdağ ili araba kiralama olarak, müşterilerimize tüm otomotiv ihtiyaçları için kaliteli hizmet ve uygun ödeme seçenekleri sunmayı önceliğimiz haline getirmekteyiz. Siz de sorunsuz ve şık mavi Volkswagen Golf’ lerimiz arasından seçiminizi yapın ve araba kiralamanın kolaylığını yaşayın!

Kapsamlı ve sık seyahat etmesi gerekenler için Tekirdağ ili araç kiralama sınırsız kilometre sunar, böylece limitinizi aşma endişesi olmadan ihtiyacınız olan yere rahatlıkla gidebilirsiniz. Volkswagen Golf, kolay ve konforlu bir sürüş arayan herkes için mükemmel, güvenilir ve verimli bir kiralık arabadır. Otomatik şanzımanın rahatlığını isteyenler için VW Golf, yumuşak vites geçişli otomatik şanzımanıyla övünür. Ayrıca,  mavi araç sportif ve modern araçlarımız aile gezileri veya ayak işleri için uygun olmaktadır.

Mavi Volkswagen Golf Otomatik Günlük Kiralık Araba
Mavi Volkswagen Golf Otomatik Günlük Kiralık Araba

Sınırsız km kullanım kiralık arabalarımız, kat edilen mesafeye bağlı olarak artan kira ücretleriniz konusunda endişelenmeden Türkiye’yi rahat ve güvenli bir şekilde gezmenizi kolaylaştırır. Herhangi bir kefil ya da teminat gerektirmeyen geniş kiralama noktası ağımız, ülkedeki hemen her adresten kolayca araç teslim almanıza ve bırakmanıza olanak tanır. Uzman müşteri temsilcilerimiz de fiyatlandırma veya müsaitlikle ilgili sorularınızı yanıtlamak için 7/24 hizmetinizdedir.

Ayrıca, senet, kefil veya depozito gerekmeden ucuz araba kiralama konusunda başka birçok seçenek sunuyoruz. Ve araba kiralamak için ofisimizi ziyaret etmek zorunda kalmaktan endişe etmeyin, çünkü ne kadar meşgul olabileceğini anlıyor ve bu nedenle müşteri temsilcilerimiz telefonda hazır ve ihtiyaç duyduğunuz her an yardım etmeye hazır. Daha da iyisi, kiralık araç otuz dakika içinde doğrudan verdiğiniz adrese teslim edilecektir! Ödeme seçenekleri de esnektir; müşteriler nakit, kredi veya banka kartları veya herhangi bir çevrimiçi ödeme yöntemiyle ödeme yapabilirler. Tekirdağ ili tüm ilçelerine mavi Volkswgen Golf günlük kiralık arabalarımız dilediğiniz adrese ekip arkadaşlarımızdan araçlarınızı teslim alabilirsiniz.

 

Mavi Volkswagen Golf Otomatik Günlük Kiralık Araba Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Aylık
Araç Renk:
Mavi
Vites:
Otomatik
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2020
Araç Konumu:
Tekirdağ > Çorlu
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Benzin
Araç Tipi:
Otomobil
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Hacthback 5 Kapı
Beygir Gücü:
150 HP
Motor Hacmi:
1498 CC
Model Serisi:
1.5 TSI Comfortline
Kilometre:
57.000 KM

Lütfen Formu Doldurun