Günlük Kiralık Araç Volkswagen Jetta 2019

Günlük Kiralık Araç
Araç Kiralama

Otomobil

Günlük

Otomatik

2019

300 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Volkswagen Jetta Araç,  günlük araç kiralama ihtiyacınızı en uygun şekilde karşılayabilecek dev bir üreticidir. Volkswagen Jetta, 6 ila 9 kişinin rahatça binebileceği tecrübeli ve donanımlı arabalardan oluşmaktadır. Bu araba markası çoğu yolculuk için en uygun seçimdir. İstanbul merkez araç kiralama hizmetlerinde başka hiçbir hizmetten daha fazlasına sahip olmayan firma olmaktayız. Volkswagen Jetta‘ya gelecekteki kaostan kaçmak isteyenler için ideal bir seyahat arabası övülmeye layik görülmektedir!

Volkswagen Jetta araçlarımız, sorunsuz günlük araç kiralama ile uzman ve tecrübeli ekip arkadaşlarımızla işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. En güvenilir ve uygun fiyatlı araç kiralama hizmetlerinden biri olarak, ihtiyaçlarınız için birinci sınıf hizmet alacağınızdan içinizi rahat tutabilirsiniz. Günlük kiralık araçlarımızda HGS (Hareketlilik Güvenlik Sistemi) fiyatlarını indirim şeklinde alırlar ve satın alma işlemlerinden en iyi değeri elde etmelerini sağlarlar. Kiralık araçlarımızda bulunan HGS ve OGS ile köprü ve gişelerden sorunsuz geçiş yapabilirsiniz. Öyleyse neden bekleyelim? Bugün arackiralamabul.com‘a gidin ve yolculuğunuza güvenli, emniyetli ve güvenilir bir şekilde başlayın!

Günlük Kiralık Araç Volkswagen Jetta 2019
Günlük Kiralık Araç Volkswagen Jetta 2019

Kişisel kredi kartı  ile ödeme ve hızlı ödeme seçenekleri ile İstanbul‘a seyahat etmek araç kiralama fırmamız vermiş olduğu hizmeti ile çok kolay. Şahsi kredi kartları ile ödeme ve fazladan masrafsız araç yelpazesi sağlamak sureti ile daha doğru bir yaklaşım oluşturulmuştur.

Artık pahalı taksi yolculukları veya bilmediğiniz yollarda gezinme konusunda endişelenmenize gerek yok.  Volkswagen Jetta, seyahatlerinin sonunda daha fazla stres yaşamak istemeyenler için akıllıca bir seçimdir. Sadece size özel bir deneyimin olduğu rahatlığın tadını çıkarın!

Kiralık araç teslim alma işleminizin bizimle güvende olduğundan emin olabilirsiniz; vale sürücülerimiz yalnızca en yeni GPS sistemlerini kullanır, böylece herhangi bir zamanda nerede olursanız olun tam konumunuzu bulup sizlere kiraklık araçlarınızı teslim alabilirsiniz. Ayrıca, deneyimli personelimiz müşteri hizmetleri mükemmelliği konusunda kapsamlı bir eğitim almıştır, bu nedenle hizmetimizi her seçtiğinizde VIP muamelesi gördüğünüzden emin olabilirsiniz. İstanbul Havalimanı ile araç kiralamada araçlarınızı dışarı çıkmakdan teslim alabilirsiniz ve iade işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Günlük Kiralık Araç Volkswagen Jetta 2019 Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Günlük
Araç Renk:
Kırmızı
Vites:
Otomatik
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2019
Araç Konumu:
İstanbul > Ataşehir
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Benzin
Araç Tipi:
Otomobil
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Sedan
Beygir Gücü:
125 HP
Motor Hacmi:
1395 CC
Model Serisi:
1.4 TSI BlueMotion Trendline
Kilometre:
150.000 KM

Lütfen Formu Doldurun