Volkswagen Jetta 2015 Aylık Kiralık Araba

Aylık Araba Kiralama
Senetsiz Kiralık Araba

Otomobil

Aylık

Manuel

2015

235 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Volkswagen Jetta araç,  güvenilir ve emniyetli bir ulaşıma ihtiyaç duyan herkes için mükemmel bir çözümdür. Volkswagen  Jetta bakımlı  2015 model,  güvenebileceğiniz bir kiralama çözümü için ayda sınırsız kilometre sunmaktadır. Hasar kaydı olmaksızın tamamen sigortalıdır ve ev veya ofis adresinize teslim edilir. Aylık araba kiralarken bir kefile veya senede ihtiyacınız olmayacak. Müşterilerimizin güvenebileceği kaliteli kiralık arabalar sunmaktan gurur duyuyoruz, bu nedenle bu aracı seçtiğinizde değer ve güvenilirlik açısından bilinçli bir karar verdiğinizi biliyorsunuz.

Volkswagen Jetta tam da ihtiyacınız olan şey! 2015 model otomobil, hem kısa hem de uzun süreli araba kiralama ihtiyaçları için mükemmel bir seçimdir. Herhangi bir hasar kaydı bulunmayan araç, sınırsız kilometre ve tam sigorta kapsamı ile birlikte gelir, böylece istediğiniz yere gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. Kiralık arabalarımız içerisi sigara kokusu ve ağır koku sinmemiştir. Aylık araba kiralama firması olarak Volkswagen Jetta araçlarımızın düzenli olarak periyodik bakımları usta eller tarafından yapılmatadır.

https://arackiralamabul.com/wp-content/uploads/2023/01/volkswagen-jetta-aylik-kiralik-araba-2015.webp
Volkswagen Jetta 2015 Aylık Kiralık Araba

Ayrıca adresinize ücretsiz teslim hizmetimiz bulunmaktadır.  Aylık kiralama için kaydolurken bir kefile ihtiyacınız yok; sadece bir senet gerekli olacaktır. Ayrıca, bakımlı araçlarımız kullanıma hazırdır ve size şimdiye kadar ki en iyi araba kiralama deneyimini sunar! Öyleyse neden bekleyesiniz? Hemen şimdi bizimle iletişime geçin ve rekabetçi aylık araba kiralama fiyatlarımızın sunduğu tüm bu avantajlardan yararlanın.

Samsun ili tüm ilçerine araç kiralama hizmetimiz bulunmaktadır. Samsun Çarşamba Havalimanı araba kiralama ile valelerimizden kiralık arabalarınızı teslim alabilir ve iade işlemlerinizi havalimanından zaman kaybetmeden yapabilirsiniz. Ayrıca Samsun otogar ve adrese teslim ile araba kiralayabilirsiniz.

Volkswagen Jetta 2015 Aylık Kiralık Araba Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Aylık
Araç Renk:
Gümüş
Vites:
Manuel
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2015
Araç Konumu:
Samsun > Çarşamba
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
Otomobil
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Sedan
Beygir Gücü:
105 HP
Motor Hacmi:
1598 CC
Model Serisi:
1.6 TDI Comfortline
Kilometre:
200.000 KM

Lütfen Formu Doldurun