Volkswagen Jetta Günlük Araç Kiralama 2012

Günlük Araç Kiralama
Ucuz Kiralık Araç

Otomobil

Günlük

Otomatik

2012

240 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Günlük kullanım için uygun fiyatlı bir araba arıyorsanız, güvenilir 2012 Volkswagen Jetta sizin için mükemmel bir seçenektir. İkinci el arabalarımız kazasızdır ve sınırsız kilometre ile birlikte gelir ve ek maliyetler konusunda endişelenmeden sürüş yapabilirsiniz. Volkswgen Jetta kiralık araçlarımız sigortalıdır ve bir günden birkaç aya kadar kiralanabilir ve sadece sizin için en uygun olanı bize bildirin! Günlük kiralık aracınızı doğrudan seçtiğiniz adrese teslim ediyoruz, böylece kendiniz alma zahmeti konusunda endişelenmenize gerek kalmamaktadır. Ve araç kiralamanın her zaman en bütçe dostu seçenek olmadığını bildiğimiz için, taksitli ödemelerde araç kiralama hizmeti bile sunmaktayız.

Volkswagen Jetta Günlük Araç Kiralama 2012
Volkswagen Jetta Günlük Araç Kiralama 2012

Volkswgen Jetta kısa veya uzun yolculuklar için mükemmeldir. Sınırsız kilometre ile günlük kiralanabilir, böylece kilometrenin tükenmesi konusunda endişelenmenize gerek kalmaz. Ve hepsinden iyisi, taksitle ödeme fırsatını değerlendirebilirsiniz. İster uzun bir süre için ister sadece birkaç günlüğüne araç kiralamanız gerekiyor ise kiralık aracın sunabileceği çok şey var.

Günlük  araç kiralama firmamız araçlarından Volkswagen Jetta güvenilir ve konforlu bir ulaşım kaynağı arayanlar için mükemmel bir seçim olacaktır. İster günlük işe gidip gelmek, ister aileniz ve arkadaşlarınızla hafta sonu gezintileri yapmak, hatta daha uzun bir yolculuğa çıkmak için bir araca ihtiyacınız olsun, bu ikinci el arabalar mükemmel bir değer ve güvenilirliğin getirdiği gönül rahatlığı sunar.

Gaziantep ili tüm ilçelerine araç kiralama hizmetimiz bulunmaktadır. Kiralık araçlarınızı güvenli valelerimizden teslim alabilir ve iade işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Geniş bir iç mekan ve anahtarsız giriş ve sezgisel dokunmatik ekranlı gösterge paneli gibi gelişmiş teknolojilerle modern rahatlığın ve sürüş keyfini çıkarın.

Volkswagen Jetta Günlük Araç Kiralama 2012 Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Günlük
Araç Renk:
Lacivert
Vites:
Otomatik
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2012
Araç Konumu:
Gaziantep > Nizip
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
Otomobil
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Sedan
Beygir Gücü:
105 HP
Motor Hacmi:
1598 CC
Model Serisi:
1.6 TDI Comfortline
Kilometre:
220.000 KM

Lütfen Formu Doldurun