Antalya Havalimanı Günlük Kiralık Araç Volkswagen Arteon 2019

Araç Kiralama
Antalya Havalimanı Araç Kiralama

Otomobil

Günlük

Otomatik

2019

690 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Antalya Havalimanı, Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde bulunmaktadır. Antalya Havalimanı günlük araç kiralama hizmet alabilirsiniz. Türkiye’nin en çok ziyaret edilen turizm merkezleri arasında yer alan Antalya, mavi ile yeşilin buluştuğu eşsiz bir lokasyon olmaktadır. İlde bulunan birçok otel ve tatil tesisi bulunmakta ve yalnızca yaz aylarında değil kış aylarında da şehre yapılan ziyaretler süreklilik arz etmektedir.

Antalya Havalimanı günlük araç kiralama ile arabalarımızı ağır hasar kaydı ve kazası bulunmamaktadır. Günlük kiralık araçlarımız üzerinde vergi borcu ve tarafik cezası gibi borç bulunmamaktadır. Volkswagen Arteon mat siyah rengi ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Ayrıca kiralık araçlarımızın iç konforu gerekse dış yapısı kullanıcısını kendisine bağlamaktadır. Bu nedenle kiralık araçlarınızın konforunun tadını çıkarmak adına sınırsız km fırsatı ile araçlarımızı tercih edebilirsiniz.

Antalya Havalimanı günlük kiralık araçlarınızı havalimanından güvenli valemiz ile Volkswagen Arteon araçlarınızı tam saatinde teslim alabilirsiniz. Ayrıca Antayla otogar ve adrese teslim hizmetimiz ile kiralık araçlarınızı valelerimizden teslim alabilir ve iade etme hizmeti sunmaktayız. Hizmet bedelini senetsiz ve kefilsiz ödeme imkanı ile yapabilirsiniz.

Antalya Havalimanı Günlük Kiralık Araç Volkswagen Arteon 2019 Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Günlük
Araç Renk:
Mat Siyah
Vites:
Otomatik
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2019
Araç Konumu:
Antalya > Yeşilköy
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Benzin
Araç Tipi:
Otomobil
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Hacthback 5 Kapı
Beygir Gücü:
150 HP
Motor Hacmi:
1498 CC
Model Serisi:
1.5 TSI R Line
Kilometre:
35.000 KM

Lütfen Formu Doldurun