Aylık Kiralık Araba Volksvagen Passat Variant Station Wagon

Aylık Kiralık Araba
Araba Kiralama

Otomobil

Aylık

Otomatik

2011

380 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Dünyanın önde gelen araba kiralama şirketlerinden biri olarak, kolay teslim alma ve bırakma ile iddamızı korumaktayız. Kendi kiralık arabanızda gezinme özgürlüğünün tadını çıkarıp ve şehri boş zamanlarınızda keşfedebilirsiniz. Araba kiralma firmamızda hiçbir gizli ücret yoktur, yalnızca tamamen şeffaf ve sorunsuz bir kiralama deneyimini bizimle çaklışarak keşfedebilirsiniz.

Aylık kiralık araba firmamız her bütçeye uygun, konforlu ve lüks segment kiralık Volkswagen Passat Variant Station Wagon araçlar burada. Kiralık arabalarımızın full kaskosu ve sigortası yapılmıştır. Volkswagen Passat Variant araçlarımızın ağır hasar kayıdı yoktur. Araba kiralama firması olarak araçlarımıza sınırsız km imkanı ile mil kazanma fırsatını yakalayabilirsiniz.

Volkswagen Passat kiralık arabalarımız Uşak ili merkez ilçelerinde bulunan kiralama ofislerimizden test sürüşü ile araçlarınızı kiralayabilirsiniz. Uşak Havalimanı kiralık arabalarınızı havalimanından teslim alabilir ve iade işlemleriniz gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca Uşak otogar ve adrese teslim ile kiralama işlemlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Volkswagen Passat araç kira ödemelerinizi senetsiz ve kefilsiz olarak yapabilme imkanı sunmaktayız.

Aylık Kiralık Araba Volksvagen Passat Variant Station Wagon Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Aylık
Araç Renk:
Siyah
Vites:
Otomatik
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2011
Araç Konumu:
Uşak > Ulubey
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Benzin
Araç Tipi:
Otomobil
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Station Wagon
Beygir Gücü:
122 HP
Motor Hacmi:
1390 CC
Model Serisi:
1.4 TSI BlueMotion Comfortlin
Kilometre:
240.000 KM

Lütfen Formu Doldurun