Günlük Araç Kiralama Volkswagen Passat Station Wagon

Günlük Kiralık Araç
Araç Kiralama

Otomobil

Günlük

Manuel

2001

205 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Günlük araç kiralama şirketimizde; geniş bagaj kapasitesi ile tercih edilen Volkswagen Passat Station Wagon un ağır hasar kaydı bulunmamaktadır. Araç kiralama firmamız müşteri memnuniyeti prensibini benimseyerek, müşterilerimize ekonomik ve kaliteli araç kiralama çözümleri sunuyoruz. Kiralama hizmetlerimizi bu öncelik bilinciyle kullanıcı dostu bilişim çözümleri ile ulaşılabilir ve de fonksiyonel hizmetler geliştirerek sektördeki yenilikçi rolümüzü üstlenmekteyiz.

Günlük kiralık araçlarımız kullanıcısına teslim edilmeden önce usta eller tarafından kaıma alınarak problemsiz bir şekilde teslim etmektedir. Kiralık araçlarımızın içerisinde ağır koku ve sigara kokusu sinmemiştir. Araç kiralama şirketi olarak araçlarımzı teslim aldıktan sonra oto kuaförlerde özenle iç ve dış temizliği yapılarak bir sonraki kullanıcısana tertemiz bir şekilde teslim edilmektedir.

Malatya ili tüm ilçelerine araç kiralama işlemlerinizi yapabilmeniz için merkez ilçelerde kiralama ofislerimiz bulunmaktadır. Malatya Havalimanı araç kiralama ile araçlarınızı teslim alabilir ve yine havalimanından araçlarınızı ekip arkadaşlarımıza iade edebilirsiniz. Ayrıca Malatya otogar ve belirlemiş olduğunuz lokasyondan kiralık araçlarınızı teslim alabilir ve iade edebilirsiniz. Ödemelerinizi şahsi kredi kartınız ile yapabilirsiz. Firmamızın müşterilerimize senetsiz ve kefilsiz ödeme imkanlarından da faydalanabilirsiniz.

Günlük Araç Kiralama Volkswagen Passat Station Wagon Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Günlük
Araç Renk:
Gri
Vites:
Manuel
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2001
Araç Konumu:
Malatya > Merkez
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
Otomobil
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Station Wagon
Beygir Gücü:
140 HP
Motor Hacmi:
1968 CC
Model Serisi:
2.0 TDI BlueMotion Comfortline
Kilometre:
260.000 KM

Lütfen Formu Doldurun