Volkswagen Passat 2000 Günlük Kiralık Araç

Araç Kiralama
Günlük Kiralık Araç

Otomobil

Günlük

Otomatik

2000

195 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Günlük kiralık araçlarımız; özel tasarımı ve güvenirliği ile sevilen ve Volkswagen in en çok tercih edilen kiralık araçlarından biri de Passat tır.  Araç kiralama web sitemize hızlı bir şekilde rezervasyon yaparak uygun ücrete kiralama fırsatından faydalanabilirsiniz. . Kiralık araçlarımızda hiçbir hasar kaydı bulunmamaktadır. Müşteri mutluluğu prensibini benimseyerek, müşterilerimize ekonomik ve kaliteli araç kiralama çözümleri sunmaktayız.

Araç kiralama işlemlerinizi yaptıktan sonra sınırsız km ile yolculuğunuzu keyifli bir şekilde km aşımı derdi olmadan yolculuğunuza devam edin. Kiralık araçlarınızda arıza yada kaza durumunda firmamız ile iletişime geçerek gerekli yol yardım hizmeti verilmetedir. Ayrıca ücretsiz çekici hizmetimiz bulunmaktadır. Günlük kiralık araçlarımız full kaskolu ve sigortası yapılmıştır.

İzmir ili tüm ilçelerine araç kiralama himeti merkez ofislerimizi ziyaret ederek yapabilirsiniz. İzmir Adnan Mendres Havalimanı kiralık araç teslimatı hizmetimiz vardır. Ayrıca İzmir otogar ve adres e araç teslim ile valelerimizden araçlarınızı teslim alabilir ve iade edebilirsiniz. Kiralama işlemi esnasında ödemelerinizi şahsi kredi kartınız ile yada senetsiz ve kefilsiz olarak yapabilirsiniz.

Volkswagen Passat 2000 Günlük Kiralık Araç Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Günlük
Araç Renk:
Mavi
Vites:
Otomatik
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2000
Araç Konumu:
İzmir > Merkez
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
Otomobil
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Sedan
Beygir Gücü:
102 HP
Motor Hacmi:
1595 CC
Model Serisi:
1.8 Comfortline
Kilometre:
270.000 KM

Lütfen Formu Doldurun