Volkswagen Passat Uzun Dönem Kiralık Araç

Kiralık Araç 
Uzun Dönem Kiralık Araç 

Otomobil

Uzun Dönem

Otomatik

2014

340 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Uzun dönem araç kiralama da sahip olduğumuz birçok marka ve model seçeneği ile araç kiralama konusundaki tüm ihtiyaçları karşılayan geniş araç filosu ve Türkiye’nin geneline yayılmış ofisleri ile müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Kiralık araç şirketimiz  kurumsal ve kalite odaklı çalışma prensipleriyle sağlam ve güvenilir firma olmayı başarmaktayız. Araç kiralama sektöründe tecrübeli ekibimiz ile hedefimizi gerçekleştirmek için kişi ve kurumların sektörümüze karşı sorunlarını cevaplamak için kendimizi sürekli yenilemekteyiz.

Uzun dönem kiralık araçlarımızın sigorta, full kasko, bakımları gibi Volkswagen Passat araçlarımızın masraflarını firmamız karşılamaktadır. Kiralık araçlarımızda ağır hasar kaydı bulunmamaktadır. Kiralık araçlarımızda yokuş kalkış desteği bulunmaktadır. Şirketimiz bünyesinde ki aracımız Volksvagen Passat araçlarımızın kazası ve değişeni yoktur.

Aydın ili ilçelerinde araç kiralama ofislerimizden işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Aydın Çıldır Havalimanı kiralık araç teslimatı hizmetimiz vardır. Ayrıca Aydın otogar ve adres teslim ile kiralık araçlarınızı teslim alabilir ve iade edebilirsiniz. Araç kiralama firmamız uzun dönem kiralık araçlarımıza sınırsız km imkanı sunarken ile süre kısıtlaması uygulalamamaktadır. Ödemelerinizi vade ve senetsiz ve kefilsiz ödeme fırsatlarını değerlendirerek yapabilirsiniz.

Volkswagen Passat Uzun Dönem Kiralık Araç Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Uzun Dönem
Araç Renk:
Gri
Vites:
Otomatik
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2014
Araç Konumu:
Aydın > Merkez
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
Otomobil
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Sedan
Beygir Gücü:
120 HP
Motor Hacmi:
1598 CC
Model Serisi:
1.6 TDI BlueMotion Comfortline
Kilometre:
175.000 KM

Lütfen Formu Doldurun