Aylık Kiralık Araba Volkswagen Passat

Aylık Kiralık Araba
Araba Kiralama

Otomobil

Aylık

Otomatik

2014

380 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Aylık kiralık araba tercihlerinize uygun aracı bulmanız için geniş filtreleme seçenekleri sunuyoruz. Araba kiralama şirketimiz  geniş model seçeneğine ve en genç araç filosuna sahiptir. Ekonomik araçtan lüks araç modellerine kadar her segmentten araçta üst düzey hizmet anlayışıyla misafirlerimizle ilgilenmekteyiz.

Aylık kiralık araba şirketimiz, sahip olduğu birçok marka ve model seçeneği ile araba kiralama konusundaki tüm ihtiyaçları karşılamaktayız. Araba kiralama firmamız araçlarımızın sigortası ve full kaskosu tarafımızca karşılanmaktadır. Kiralık arabalarımızın düzenli olarak periyodik bakımları yapılmaktadır. Kiralık arabalarımızın içerisi sigara ve ağır koku sinmemiştir.

Ardahan ili merkez ilçelerine araba kiralama hizmeti vermekteyiz. Kiraladığınız her tür marka araçlarımız için tecrübeli ve profesyonel valelerimiz ile sizlere en kaliteli ve güvenilir hizmeti vermekteyiz. Kiralık araba teslimatından iadesine, servis ihtiyacından lastik değişimine gibi birçok operasyonel ihtiyacı müşterilerimizin belirttiği adrese giderek yardımcı olmaktayız. Aylık kiralık araba sektöründe en çok tercih edilen Volkswagen Passat aracımız hizmet bedelini senetsiz ve kefilsiz olarak yapabilirsiniz.

Aylık Kiralık Araba Volkswagen Passat Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Aylık
Araç Renk:
Gri
Vites:
Otomatik
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2014
Araç Konumu:
Ardahan > Merkez
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
Otomobil
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Sedan
Beygir Gücü:
120 HP
Motor Hacmi:
1598 CC
Model Serisi:
2.0 TDI BlueMotion Comfortline
Kilometre:
175.000 KM

Lütfen Formu Doldurun