Uzun Dönem Otomobil Kiralama Volkswagen Passat

Uzun Dönem Kiralık Otomobil
Otomobil Kiralama

Otomobil

Uzun Dönem

Otomatik

2018

420 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Her sektörde yerel ve global müşteri ile hizmet vermekteyiz. Misafir istek ve her türlü ihtiyaçlarınız yerine getirilmektedir. Uzun dönem otomobil kiralama ile Volkswagen Passat araçlarımız şahıs,lojistik, truzim ve şirketlere hitap edebilecek filoya sahibiz. Kiralık otomobillerimiz dizel yakıt sistemiyle donatılan araçlarımız otomatik ve manuel seçenekleriyle kullnıcısının karşısına çıkmaktadır.

Uzun dönem kiralık otomobillerimizin düzenli olarak periyodik bakımları firmamız tarafından takip edilerek ödemeleri tarafımızca karşılanmaktadır. Araçlarımız şık yapısıyla sayısız kullanıcısını kendine çekmeyi başarmıştır. Kiralık otomobillerimizin kazası ve değişen parçası yoktur. Otomobillerimiz içerisinde ağır koku ve sigara kokusu sinmemiştir.

Malatya iline otomobil kiralama hizmeti vermekteyiz. Malatya Havalimanı kiralık araba transferi hizmetimiz bulunmaktadır. Malatya otogar ve belirlemiş olduğunuz adrese kiralık otomobillerinizi teslim alabilir ve teslim edebilirsiniz. Hizmet bedelini şahsi kredi kartınızla taksitle ödemenin yanında senetsiz ve kefilsiz ödeme imkanı ile ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Uzun Dönem Otomobil Kiralama Volkswagen Passat Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Uzun Dönem
Araç Renk:
Siyah
Vites:
Otomatik
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2018
Araç Konumu:
Malatya > Merkez
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
Otomobil
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Sedan
Beygir Gücü:
120 HP
Motor Hacmi:
1598 CC
Model Serisi:
1.6 TDI BlueMotion Comfortline
Kilometre:
95.000 KM

Lütfen Formu Doldurun