Günlük Kiralık Araba Volkswagen Passat

Günlük Kiralık Araba
Araba Kiralama

Otomobil

Günlük

Otomatik

2018

520 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Hayalinizdeki araca; araba kiralama ile satınalma maliyetleri, vergi, sigorta, kasko, bakım gibi masraflarını karşılamadan sahip olmanın en güvenli yoludur. Araba kiralama firmamız bunların tümünü yüklensin, size sadece aracınızın konforunu çıkarmak kalsın. Geniş kiralık araç segment seçenekleri ile size en uygun aracı hemen kiralamaya web sitemizi ziyaret ederek erken rezervasyon indiriminden faydalanabilirsiniz.

Günlük kiralık arabanız; Volkswagen Passat tüm evrak, bakım, hasar onarım gibi size zaman kaybettirecek tüm işlemlerin takibini sağlamaktayız. Kiralık arabalarımız yüksek standartlarda sürüş keyfi, ekstra güvenlik ve dikkat çekici tasarım seçenekleri ile sizi heyecanlı bir yolculuğa davet etmektedir. Günlük kiralık araba kullanıcılarına özel sınırsız km imkanı ile yolculuklarının ve aracının konforunu doyasıya çıkarması adına bir hizmet sunmaktayız.

Balıkesir ili tüm ilçelerine kiralık araba hizmeti vermekteyiz. Balıkesir Merkez Havalimanı araba kiralama ile araçlarınızı havalimanından teslim alabilirsiniz. Aynı şekilde havalimanında teslim edebilirsiniz. Ek olarak araçlarınızı feribottan teslim alabilir ve teslim edebilirsiniz. Firmamız müşterilerimizden teslimatla ilgili ek ücret almamaktadır. Ödemelerinizi şahsi kredi kartınız ile yapabilirsiniz.

Günlük Kiralık Araba Volkswagen Passat Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Günlük
Araç Renk:
Siyah
Vites:
Otomatik
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2018
Araç Konumu:
Balıkesir > Merkez
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
Otomobil
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Sedan
Beygir Gücü:
120 HP
Motor Hacmi:
1598 CC
Model Serisi:
1.6 TDI BlueMotion Impression
Kilometre:
120.000 KM

Lütfen Formu Doldurun