Aylık Kiralık Araba Volkswagen Passat Otomatik 2018

Aylık Araba Kiralama
Kiralık Araba

Otomobil

Aylık

Otomatik

2018

515 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Hızlı güvenilir ve kalite odaklı araba kiralama hizmetini ilke olarak benimsemekteyiz. Hizmet verdiğimiz bölgelerde müşteri memnuniyeti odaklı ve en çok tercih edilen aylık araba kiralama şirketi olarak hizmet vermekteyiz. Kiralık araba şirketimiz de uzman ve tecrübeli ekip arkdaşlarımız ile gece ve gündüz çalışmaktayız. Dilediğiniz yada ihtiyaç duyduğunuz her an firmamızdan aylık araba kiralama işlemi yapabilmeniz için biz hazırız.

Kiralık arabalarımızın değişeni ve boyalı parçası yoktur. Kiralık arabalarımızın düzenli olarak periyodik bakımları yetkili servisler tarafından yapılmaktadır. Arabalarımızın; abs esp, analog klima, direksiyon kumanda, ayarlanabilir direksiyon, yokuş kalkış desteği, elektronik park freni, anahtarsız çalıştırma, yeni nesil dokunmaktik ekran gibi birçok özellikleri bulunmaktadır.

Sakarya ili tüm ilçelerine kiralık arabalarımız ile hizmet vermekteyiz. Sakarya ilinde adrese teslim kiralık arabalarınızı güvenli valelerimiz aracılığı ile teslim alabilir ve aynı şekilde teslim edebilirsiniz. Aylık kiralık arabalarımızdan Volkswagen Passat araçlarımızın hizmet bedeliniz kredi kartsız ve senetsiz olarak ödeme kolaylığı sunmaktayız.

 

Aylık Kiralık Araba Volkswagen Passat Otomatik 2018 Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Aylık
Araç Renk:
Gri
Vites:
Otomatik
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2018
Araç Konumu:
Sakarya > Merkez
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
Otomobil
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Sedan
Beygir Gücü:
120 HP
Motor Hacmi:
1598 CC
Model Serisi:
1.6 TDI BlueMotion Trendline
Kilometre:
101.000 KM

Lütfen Formu Doldurun