Renault Clio Symbol Dizel Filo Araba Kiralama

Filo Araba Kiralama
Kiralık Araba

Otomobil

Filo

Manuel

2016

175 TL Günlük Fiyat

2. El Araç Kiralama

Filo araba kiralama; ekonomik yönden bakıldığında araç satın almak yerine, kiralamanın vergisel yönü ve kullanıcıların yapacağı ekstra masrafları ortadan kaldırması güzel bir uygulama ile müşterilerimize hizmet vermekteyiz. KDV, ilgili dönem kapsamında vergi indirimine konu olacaktır. Filo kiralama bedelinin tamamı vergi mükellefi tarafından gider olarak kaydedilip, yıllık kazançtan indirim konusu yapılabilmektedir.

Filo araba kiralamanın en önemli avantajlardan biri de km’si düşük yeni bir otomobili kasko, trafik sigortası, arıza-bakım, lastik değişimi gibi masraflar ve iş yükleri olamdan kullanıyor olmak hem şahış hemde şirket için oldukça avantajlı olmaktadır. Kiralık arabalarımıza yazları yaz, kışları ise kış lastiği takılmaktadır. Ayrıca araçlarımızda yangın söndürme tüpü ve ilk yardım çantası bulunmaktadır.

Sivas ili tüm ilçelerine filo araba kiralama hizmetimiz bulunmaktadır. Filo araba kiralama firması olarak Renault Clio Symbol araçlarımızı havalimanı ve adres teslim ile valelerimizden teslim alabilirsiniz. Sivas Nuri Demirağ Havalimanından  teslim alınan araçalrınızı aynı şekilde teslim edebilirsiniz. Ödemelerinizi, kredi kartı ile yapma zorunluluğu yoktur. Dilerseniz senetsiz ve kefilsiz ödeme imkanlarımızdan faydalanabilirsiniz.

Renault Clio Symbol Dizel Filo Araba Kiralama Teknik Özellikleri

Araç Durumu:
2. El Araç Kiralama
Kiralama Şekli:
Filo
Araç Renk:
Siyah
Vites:
Manuel
Çekiş:
4x2
Üretim Yılı:
2016
Araç Konumu:
Sivas > Merkez
Kasko:
Full Kasko
Yakıt:
Dizel
Araç Tipi:
Otomobil
Marka, Model:
Kasa Tipi:
Sedan
Beygir Gücü:
75 HP
Motor Hacmi:
1461 CC
Model Serisi:
1.5 DCI Joy
Kilometre:
175.000 KM

Lütfen Formu Doldurun